Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van alle afdelingen van het gewest Brugge en de zustergewesten. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Sint-Andries
  Assebroek Beernem Brugge Herstberge Koolkerke
  Loppem Moerkerke - Damme Oostkamp Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis
  Sint-Michiels Snellegem Sijsele Varsenare Waardamme Zedelgem
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

Nieuws en activiteiten van onze afdeling
Varia
Sint-Andries


Nieuws en activiteiten van onze afdeling
kun je steeds vinden op onze facebookpagina https://www.facebook.com/gezinsbondsintandriesKnuffelturnen voor baby's, peuters en kleuters
Kind en Tiener
Sint-Andries


Knuffelturnen voor baby’s, peuters en kleuters
Hopelijk kunnen we deze activiteiten in 2021 opnieuw organiseren.
Volg ons verder via http://www.gezinsbondgewestbrugge.be/web3/afdelingen/afdeling-sint-andries#activiteiten of via www.facebook.com/gezinsbondsintandries of stuur een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. dat je graag verder op de hoogte wordt gehouden over het knuffelturnen en vermeld in de mail ook de geboortedatum van je kindje(s).


Ben je net ouder geworden? Proficiat!
Lidkaart meer waard
Sint-Andries


Wist je dat je recht hebt op een gratis geboortegeschenkje? Gezinnen met een eerste kindje, die voordien nooit lid geweest zijn van de Gezinsbond, hebben recht op een gratis kennismakingspakket met lidkaart. Als je al lid bent van de Gezinsbond krijg je ook een geboortegeschenkje. Bovendien ontvangen alle gezinnen met baby's en peuters het gratis tijdschrift "Brieven aan jonge ouders". Wat moet je hiervoor doen? Tot hiertoe ontving je dit allemaal automatisch omdat de Gezinsbond van de stad maandelijks de lijst met geboortes ontving. Door de privacywetgeving mag dat niet meer. Vanaf nu is het dus belangrijk om zelf een geboorte in uw gezin te melden. U kunt dit doen door een mail te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding naam ouders, naam en geboortedatum van het kindje, adres en eventueel uw lidnummer van de Gezinsbond. Wij doen dan de rest: je krijgt je geschenkje thuisbezorgd en wij informeren de nationale ledendienst. Geef deze informatie ook door aan gezinnen die geen lid zijn van de Gezinsbond. Kijk ook op de site met opvoedingstips voor jonge ouders: goedgezind.beSint-Andries in the picture
donderdag 1 april - woensdag 30 juni

Wandelen - Fietsen
Sint-Andries


E-mail
Van april tot eind juni bekijk je Sint-Andries door een andere bril tijdens een fotospeurtocht voor groot en klein.
Je wandelt 5 kilometer door onze mooie gemeente en ontdekt allerlei dieren en leuke speelpleintjes.
Door de opdrachten onderweg wordt het beslist een boeiend avontuur. Jij doet toch ook mee? Wie weet win je ook nog een leuke prijs!
Schrijf je in door te mailen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., met vermelding van naam, GSM nummer en lidnummer van de Gezinsbond.
We sturen jullie via mail de route, de foto's, enkele opdrachten en het antwoordformulier.


Meewerken aan activiteiten voor het gezin?
Varia
Sint-Andries


Heb je zin om je in te zetten voor de Gezinsbond? Lijkt het je iets om mee te werken aan activiteiten voor het gezin in de ruime zin van het woord? Nieuwe ideeën, vrijwillige handen en enthousiaste inzet: van harte welkom. Je komt als bestuurslid in een toffe groep die een vijftal keer per jaar de koppen bij elkaar steekt en op activiteiten, elk op zijn of haar manier, het beste van zichzelf geeft. Interesse om eens kennis te maken of om vrijblijvend een vergadering bij te wonen? Mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of spreek een bestuurslid aan.

Bezoek aan de Tuinen en het Canadamuseum in Adegem
donderdag 10 juni
14u
Bezoeken - Reizen
GOSA
Eddy De Wispelaere
050 82 54 43
E-mail
Bezoek aan de Tuinen en het Canadamuseum in Adegem
Donderdag 10 juni 2021 om 14u
Wie Adegem voor het eerst bezoekt, valt van de ene verbazing in de andere. De tuinen en het museum zijn de toeristische parel van Groot Maldegem. Ontdek de unieke private tuinen van Gilbert Van Landschoot. Hij neemt je al rijmend en dichtend mee op tocht door zijn aangelegde tuin van drie hectare. Je ervaart een romantische Franse tuin, een Engelse landschapstuin, een exotentuin en een Japanse filosofische tuin. Je ontvangt de uitleg over het aanleggen van de tuin, het onderhoud, enz. Na de rondleiding rusten we even in de tearoom “De Canadees” met een ambachtelijke warme appeltaart, met bloemsuiker, slagroom en koffie/thee. Daarna bezoek met gids in het Canadamuseum met 27 complete uniformen, indrukwekkende panorama’s, enz. Afspraak om 14u (met eigen vervoer) op de parking: Heulendonk 21, Maldegem.
Inschrijven ten laatste 21 mei bij Eddy De Wispelaere, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 82 54 43 en door storten van €19 per persoon op BE22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge; (max. 50 personen). Afstand Brugge-Adegem (tuinen): minimum 30 minuten.

Prijs Leden: € 19,00 / persoon

Vijfdaagse uitstap naar Bourgondië met overnachtingen in Autun.
zaterdag 4 september - woensdag 8 september
7.30u
Bezoeken - Reizen
GOSA
Rosette Verlinde-Van Zeveren
050 35 75 75
E-mail
Vijfdaagse uitstap naar Bourgondië met overnachtingen in Autun.
Zaterdag 4 september tot woensdag 8 september 2021 om 7.30 uur vertrek aan de parkeerplaats van Steenbrugge. Begeleide vijfdaagse in volpension met Philippe Despriet als gids.
We overnachten in Autun in hotel “La Tête Noir” en bezoeken onder ander Châtillon-sur-Seine, Autun, Cluny, Taizé, Vezelay, Pontaubert, Bazoches met het kasteel van de beroemde vestingbouwer Vauban, Dyon, Route de Vins met bezoek aan een wijnhuis, Beaune, Nuits-Saint-Georges,
Wie het volledig programma wil ontvangen mailt naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Inbegrepen in de prijs: - autocar, taxen, parking en fooi chauffeur - overnachtingen met ontbijt. - alle avondmalen behalve laatste dag (vrij langs de snelweg) - alle middagmalen behalve eerste dag (vrij langs de snelweg). – inkomgelden 7 musea - maaltijden, verblijf en onkosten chauffeur en reisleider. Geen annulatie verzekering voorzien. Info en inschrijven bij Rosette Verlinde-Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefoon 050 35 75 75 en door storten van € 675 of € 795 (voor single) per persoon op BE 22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge voor 1 mei 2021.

Prijs Leden: € 675,00 / persoon

Bestuur Sint-Andries(*)

FunctieContact
VoorzitterRik Vandewiele
Steenbrugsestraat 25
8210 Loppem
tel:
E-mail
SecretarisClaudine Guilini
Gistelse Steenweg 374
8200 Sint-Andries
tel: 050 67 08 70
E-mail
LedenadministratieGeert Boone
Doornstraat 64
Sint-Andries
tel: 050 39 31 01
E-mail
BioscoopkaartenAn Schalembier
Olympialaan 17
8200 Sint-Andries
tel: 050 38 91 09
Grootouders- en seniorenactie (GOSA)Hugo Jonckheere
Abdijbekestraat 26
Sint-Andries
tel: 050 38 37 48
E-mail
GSM kaartenAn Schalembier
Olympialaan 17
Sint-Andries
tel: 050 38 91 09
Kinderoppasdienst (KOD)Nancy Brandt
Zandstraat 133
8200 Sint-Andries
tel: 050 32 32 23
E-mail
Kortingskaarten NMBSGuido De Vos
Kasteelhoevestraat 8
8200 Sint-Andries
tel: 050 67 61 51
E-mail
Lidkaart waarmee je spaartRik Vandewiele
Steenbrugsestraat 25
8210 Loppem
tel:
E-mail
NMBS passenAn Schalembier
Olympialaan 17
Sint-Andries
tel: 050 38 91 09
Sociaal Cultureel Werk (SCW)Geert Van der Donckt
Jachthoornlaan 20
8200 Brugge
tel: 050 39 23 13 - gsm: 0496 58 61 00
E-mail
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.