Enkele Foto's van 100 jaar gezinsbond ...

Het voorziene Dubbele Korting Weekend van 8, 9 en 10 mei 2020 zal spijtig genoeg niet door kunnen gaan.

Op een volgende stuurgroep Ledenvoordelen zal bekeken worden wat alternatieve acties in de toekomst kunnen zijn. Zodra er hier nieuws over is, zullen we dit melden.

Annulatie activiteiten​

Als gezinsorganisatie is solidariteit een van onze basiswaarden. We willen onze talrijke vrijwilligers én deelnemers aan activiteiten niet onnodig in gevaar brengen. Daarom hebben we onze vrijwilligers gevraagd alle activiteiten minstens tot en met 3 april uit te stellen of te annuleren.

Ben je ingeschreven voor een lokale activiteit en heb je hierover vragen? Neem contact op met je plaatselijke afdeling. Zij kunnen je verder helpen.

Sluiting lokale verkooppunten

De verkooppunten van de Gezinsbond, uitgebaat door vrijwilligers, daar kan je onder meer terecht voor bioscoopkaarten, NMBS-passen en Lijnkaarten met korting, of kortingskaarten voor het openbaar vervoer. Deze verkooppunten worden niet bezien als essentiële handel omdat er geen voedsel wordt verkocht. Ook worden er geen levensnoodzakelijke diensten aangeboden. Daarom sluiten we deze verkooppunten minstens tot en met 4 april.

Bioscoopcheques van Kinepolis en UGC

Heb je bioscoopcheques van Kinepolis die vervallen in de periode tussen 13 maart en 5 april 2020? Geen nood: deze blijven geldig tot en met 31 juli 2020. Bioscoopcheques van UGC die in die periode zouden vervallen, zijn geldig tot en met 30 juni 2020.


Meer nieuws over het virus en de huidige maatregelen.
 

Blijf het officiële kanaal van de overheid volgen op : 
https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/
 


Je gezinsleven tijdens de coronacrisis