Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van alle afdelingen van het gewest Brugge en de zustergewesten. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. !

Links

Bezoek ons op Facebook: https://www.facebook.com/gezinsbond.oedelemoostveld
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Oedelem - Oostveld
  Assebroek Beernem Brugge Herstberge Koolkerke
  Loppem Moerkerke - Damme Oostkamp Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis
  Sint-Michiels Snellegem Sijsele Varsenare Waardamme Zedelgem
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF - FACEBOOKPAGINA
Varia
Oedelem - Oostveld


Maandelijks versturen we onze 'Nieuwsbrief' met de komende activiteiten. Krijg je deze brief niet in je mailbox dan bezitten we je mailadres nog niet. Wenst U deze brief of bent U ondertussen van mailadres veranderd?
Stuur een mailtje met je contactgegevens naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Op Facebook kan je ons vinden onder 'Gezinsbond Oedelem-Oostveld'.
Je kan er informatie vinden over onze geplande activiteiten, gewestactiviteiten, foto's van voorbije activiteiten, enz.....
We zouden het heel fijn vinden als u onze 'vind ik leuk' knop zou aanklikken.

Kinderopasdienst ONLINE Gezinsbond Oedelem Oostveld!
Lidkaart meer waard
Oedelem - Oostveld
Ann Vandenbussche
0495 82 43 62
E-mail
Kinderopasdienst ONLINE Gezinsbond Oedelem Oostveld!
Ondertussen is de Gezinsbond ook gestart met een online toepassing die ouders en oppassers toelaat rechtstreeks met elkaar in contact te komen. Zo is het vinden van een oppas sneller en makkelijker. Alle voordelen voor gezinnen en oppassers uit ons oude systeem blijven uiteraard gelden, en ook de coördinator houdt als kwaliteits- en veiligheidsbewaker mee een oogje in het zeil.
Een bijkomend voordeel van de webtoepassing van de Gezinsbond is dat oppassers zich nu kunnen aanmelden in verschillende woonplaatsen.
Registreer je als gezin / oppas via www.kinderoppasdienst.be.
Als je nog geen lid bent van de Gezinsbond, kan dit bij je aanvraag geregeld worden, mits betaling van het lidgeld. Nog vragen? Contacteer onze plaatselijke coördinator: Ann Vandenbussche, gsm: 0495 82 43 62

VERKOOPSPUNT: NMBS PASSEN, LIJNKAART DE LIJN, BIOSCOOPCHEQUES, GSM-en KORTINGSKAARTEN
Kortingskaart
Oedelem - Oostveld
Christine Tallir
050/78 09 32
Bij onze plaatselijke afgevaardigde Christine Tallir kan je bioscoopcheques, gsm-kaarten, NMBS-passen en Lijnkaarten kopen met spaarkorting. Van zodra je 10 euro bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart en besparen op je aankopen.
Enkele voorbeelden: Kinepolis: je betaalt €10,50 voor een bioscoopcheque en je krijgt €2 korting; Go- en Railpass: 5% korting; Pay&Go-kaarten van Proximus 4% korting en voor Base en Mobistar is dit 5%.
Lijnkaarten De Lijn: 10% korting Een lijnkaart is een tienrittenkaart. Een rit betekent het recht op één uur tram of busgebruik bij De Lijn. Bij een overstap blijft die éne rit geldig indien de overstap binnen het uur gebeurt.

VERLENGING KORTINGSKAARTEN OPENBAAR VERVOER
Kortingskaart
Oedelem - Oostveld
Monica Verbiest
050 78 99 86
E-mail
Vanaf 3 kinderen komt een gezin in aanmerking voor de kortingskaart. Alle kinderen die in jouw gezin geboren werden (ook indien overleden) tellen mee. Kinderen met een handicap van 66 procent tellen dubbel. Naast gehuwden mogen nu ook samenwonenden met drie of meer kinderen (van één van de partners of van beiden) een kortingskaart aanvragen. Alle info te verkrijgen bij onze plaatselijke verantwoordelijke Monica Verbiest, Den Akker 2, 8730 Oedelem (050/78.99.86) of neem ook een kijkje op volgende website: https://www.gezinsbond.be/kortingskaarten
Prijs Leden: € 6

Jaarprogramma 2018 Gezinsbond Oedelem-Oostveld
Varia
Oedelem - Oostveld


Januari: Smartphonelessen 10/1-17/1 en 24/1 - Raadzaal Schepenhuys Markt 1 te Oedelem
Dinsdag 6 februari: Kinderoppasdienst informeert jonge gezinnen - Raadzaal Schepenhuys Markt 1 te Oedelem
Zondag 25 maart: Humoristische historische wandeling te Gent & lunch met gids Dille
Zaterdag 31 maart: Paaseierenraap Bulskampveld met ontbijt i.s.m. gezinsbonden Beernem en Sint-Joris
Zaterdag 7 april: Maken van een bijenhotel i.s.m. Tuinhier Beernem
Dinsdag 1 mei: Ontbijten bij koffiehuis Eliana + natuurwandeling (met lunchpakket)
Zaterdag 2 juni: Fietstocht met bezoek brouwerij Fort Lapin 5 te Brugge
Oktober: Kookavond
Donderdag 2 november: Vilten met kinderen bij de Elfenkring te Wingene: 2 groepen (5j-8j en 8j-12j)
Vrijdag 30 november: Sinterklaas bezoekt kinderen van leden
Zondag 16 december: Kerstborrel + afhalen bonnenboek


Ben je net ouder geworden? Proficiat!
Varia
Oedelem - Oostveld
Bisschop Ilse
0474 84 16 89
E-mail
Een geboorte, een heuglijke gebeurtenis in je gezin!
De trotse ouders kunnen een gratis geboortegeschenk ontvangen bij één van onze verantwoordelijken. Momenteel zijn dit zonneschermen voor de auto. Je dient enkel een geboortekaartje mee te brengen als bewijs.
Voor onze afdeling kan je na telefonische afspraak terecht bij: Bisschop Ilse, Bruggestraat 124, 8730 Oedelem, 0474 84 16 89; Verhaeghe Evi, Bruinbergstraat 12, 8730 Oedelem (Oostveld), 0475 92 13 59.
Vanuit de Gezinsbond krijg je ook gratis de 'Brieven aan Jonge Ouders' opgestuurd. Tenminste als we over jouw adresgegevens beschikken. Of het nu je eerste kindje is of je tweede, derde, vierde ... of je hebt er eentje geadopteerd: iedereen kan de ‘Brieven aan Jonge Ouders’ aanvragen. De volledige reeks omvat 20 nummers. Indien je nog nooit lid was (gratis of betalend), heb je bovendien ook recht op een gratis kennismakingslidmaatschap. Stuur je gegevens door via onderstaande website:
https://gezinsbond.be/Paginas/Geboorte-melden.aspx
Prijs Leden: gratis
Prijs niet-Leden: gratis

Historische humoristische wandeling buiten het centrum van Gent: omgeving Prinsenhof en Patershol
zondag 25 maart
9.35u tot 16u
Wandelen - Fietsen
Oedelem - Oostveld
Mareydt Marleen
0495/14.17.36
E-mail
Unieke historische-humoristische natte wandeling buiten het centrum van Gent met gids Dille – oftewel “Dille op zijn beste Gents” op zondag 25 maart!
Net zoals vorig jaar organiseren we andermaal een historische wandeling met de Gentse “stadsgids(e)” m.n. Dille met “z’n grote muile” en een “stemme als een klokke”. Een drie durende wandeling met heel wat verbazingwekkende stops in ongekende wijken om en rond het Gravensteen, Prinsenhof en Patershol. Onderweg genieten we van een glaasje jenever met een Gents sneukelingske. We sluiten af met een gezellige warme maaltijd met naar keus: Gentse Waterzooi, Vlaamse Stoverij of “Vol-au-vent”. Inschrijven: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding: naam, adres, telefoonnummer, lidnummer, aantal personen, gewenste maaltijd, eigen vervoer of met trein. Met de auto: afspraak aan het Gravensteen om 10u45
Met de trein: verzamelen aan station Beernem: 9u35 (aankoop online weekendbiljet: 6.80 euro). Bij aankomst station Gent-Sint-Pieters nemen we tram 1 (lijnkaart nodig). Prijs leden gezinsbond: 35 euro, niet leden: 45 euro (gids + maaltijd). Dranken te betalen bij de maaltijd.
Maximum aantal 25 personen. Info: 0495 14 17 36
Prijs Leden: 35 euro/persoon
Prijs niet-Leden: 45 euro/persoon

PAASEIERENRAAP & ONTBIJT GROOT BEERNEM
zaterdag 31 maart
08.15u - 11u
Varia
Oedelem - Oostveld
Mareydt Marleen
0495 14 17 36
E-mail
Op zaterdag 31 maart 2018 gaat voor de tweede keer de paaseierenraap door in Bulskampveld uitsluitend voor kinderen van Beernem, Oedelem en Sint-Joris.
We starten om 08u30 u met een ontbijt in Restaurant Bulskampveld.
Vanaf 10u rapen de peuters, kleuters en kindjes uit het 1e & 2e leerjaar eitjes in het bos.Einde voorzien rond 10u30 – 11u.
Inschrijven kan via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.: geef je lidnummer door samen met het aantal volwassenen en kinderen.
Na de inschrijving ontvangen jullie een mail met de instructies om te betalen. Let wel: de inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen werd. De inschrijving wordt afgesloten op 16 maart of zodra 150 deelnemers zijn ingeschreven.

Meer informatie volgt op onze Nieuwsbrief of surf naar onze Facebook-pagina Gezinsbond Oedelem-Oostveld

Workshop: Insecten-en bijenhotel bouwen voor groot en klein i.s.m. Tuinhier Beernem en GAMN Beernem
zaterdag 7 april
14u
Doe-activiteiten
Oedelem - Oostveld
Vermeire Daniel
050 78 96 66
E-mail
Deze activiteit is een leuke knutselactiviteit voor jong en oud met een educatieve meerwaarde. Bijen en insecten zijn cruciaal voor het leven op onze planeet.Toch gaat hun situatie er dramatisch op achteruit, want ze vinden te weinig voedsel en er zijn te weinig holletjes om in te wonen of eitjes te leggen. Menselijke hulp is meer dan welkom.
Een hotel is een door mensen gemaakte plek waar wilde bijen of insecten hun eitjes kunnen achterlaten. Dit doen ze bijvoorbeeld in holle stengels, zoals bamboe en riet, in gaatjes die in hout zitten of ze maken zelf gaatjes of holletjes in leem of grond. De gaatjes voor een bijenhotel worden gevuld met stuifmeel, er komt een ei erin, het wordt dichtgemetseld en achtergelaten. Meestal komt er in het volgend jaar een nieuw insect of bij eruit.
Om een hotel te bouwen is geen grote technische of bouwkundige kennis nodig. We gaan aan de slag met natuurlijke materialen zoals hout, riet en of leem. Onze gemaakte hotels dienen wel op een droge plaats opgehangen te worden, liefst niet aan de regenkant en voorzien van een dak of iets gelijksaardig.
Gebruikte materialen en methodes: * Holle stengels zonder merg zoals bamboe. Bamboe kun je best zagen met een afkortzaag. Er mogen geen rafels aan de binnenkant zitten. Een handzaag met veel fijne tandjes (ijzerzaag, figuurzaag) werkt ook. - Rietstengels knip je met een heggenschaar, minder met een snoeischaar. * Gaatjes in hout. Deze gaatjes moeten scherp geboord zijn. Niet rafelig. Boren van 2 tot 8 mm en 6 tot 10 cm diep. Gebruik harde houtsoorten zoals eik, appel, peer, kers, kastanje, robinia, walnoot, enz. * Gaatjes in leem. Vochtig leem duwt men in een houten bakje. Daarna met lange grote nagels prikt men er gaatjes in. De rest doen de bijen en insecten wel.
Meer info over het bouwen van een bijenhotel: - Folder Natuurpunt “ Hoe bouw ik een bijenhotel? “ - Folder Natuurpunt “ Wilde bijen in nood. Hoe kan jij helpen?”
Graag montage-gereedschappen meebrengen. Materialen (bamboe, riet, hout,…) meebrengen mag uiteraard ook. Deelname is GRATIS.
Inschrijven: Gezinsbond Oedelem-Oostveld: Daniel Vermeire, Berendonkstraat 18, 8730 Oedelem, 050/78 96 66
Tuinhier: Eric Vande Keere, Bloemendalestraat 149, 8730 Beernem, 050/78 03 87
Extra info gereedschap en materialen mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Deze workshop gaat door in het Parochiaal Centrum, J. Creytensstraat 23 te Oedelem

Prijs Leden: gratis

Twee-daagse uitstap naar De Somme met overnachting te Abbeville
vrijdag 20 april - zaterdag 21 april

Bezoeken - Reizen
GOSA
Rosette Verlinde – Van Zeveren
050 35 75 75
E-mail
Tweedaagse uitstap naar De Somme met overnachting te Abbeville
Vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018 om 7.30 uur vertrek aan de parkeerplaats van Steenbrugge.
Begeleide tweedaagse met Philippe Despriet als gids.
Dag 1
Via autoroute naar Arras - hoofdplaats van Artesië. Korte rondrit, citadel, Arras-Memorial, Grote Markt - een enig bouwkundig geheel.
Koffiestop in Hotel Carnot Astoria.
Het Sommefront: Mailly-Maillet - een prachtig kerkportaal, 16de eeuw, typisch in Picardië.
Beaumont-Hamel - wandeling. Hier werd een New-Foundlandse eenheid vernietigd op 1 juli 1916. Loopgravencomplex. Ancrevallei - waar de Duitsers te pletter liepen. Helen's Tower - Ierse kerktoren, ter verovering van de beruchte Schwabenvesting werd een Iers regiment hier vernietigd op 1 juli 1916. Thiepval - het monument van de 73.000 vermisten. Longueval - enig in Frans-Vlaanderen, het Zuid-Afrikaanse herdenkingsmuseum. La Boisselle - mijnkrater 80m diameter en 22 m diep; hier begon het Sommeoffensief op 1 juli 1916.
Albert - middagmaal in Hotel de la Paix, driegangen menu en apéro, wijn, water en koffie.
De Sommevallei: Amiens - bezoek aan de wondermooie kathedraal. Doorheen de vallei met schilderachtige zichten, dorpjes, oude tradities. Picquigny - strategische burcht met kapittelkerk.
Hangest - een typisch dorpje langs de Sommevallei. Bourdon - wandeling op het Duitse kerkhof van 1940 (44.000 doden). St.-Ricquier - groot kerkelijk uitstralingspunt sinds de 9de eeuw. Bezoek aan de machtige abdij en indrukwekkende witstenen kerk. Prachtig departementaal museum .
Abbeville - Driegangenmaaltijd wijn, water en koffie en overnachting in Hotel Mercure Abbeville Centre Porte de la Baie de Somme.
Dag 2
Na het ontbijtbuffet vertrek voorzien omstreeks 9 uur. Rue - verdwenen haven. Heilige Geestkapel en belfort. Crécy-en-Ponthieu - Engels slagveld 1346. Valloires - fotostop met uitleg en halte in een der prachtigste Frans-Vlaamse abdijen, door een Oostenrijker ingericht ca. 1770 en intakt.
Authievallei - een parel van natuur, tradities, zichtpunten, lemen huizen, eeuwen lang grens van de Nederlanden; mooie kastelen en feodale dorpskernen.
Zoteux - middagmaal apéro, wijn en koffie in restaurant Au Marmiton
Desvres, keramiekstad. Dwars door het Rijksbos. Boulogne - rondrit rond Romeinse vesting, kathedraal en laagstad met haven. Audinghem - na-oorlogse architectuur. Wissant - de verzwolgen haven en de heuvels van het Boonse. Blanc Nez - bij helder weer, zicht op Engeland en het Kanaal.
Koffiehalte in Wierre-Effroy, het bekende bron- en volksdevotiecentrum rond Sinte-Godelieve van Gistel/Ste Godeleine.
Via snelweg terug over Calais - Grevelingen - Duinkerke en Steenvoorde naar Poperinge en Ieper met laatste gezamelijke avondstop in Hotel Flanders Lodge, broodplank en streekbier.
Terug via Kortrijk naar eindbestemming.
Prijs: overnachting, alle maaltijden met drank inbegrepen, bus met fooi chauffeur, begeleiding van gids: op basis van dubbel kamer 230/persoon, op basis van single kamer 255/persoon. Geen annulatie verzekering voorzien.
Inschrijven bij Rosette Verlinde-Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefoon 050 35 75 75 en door storten van € 230 of € 255 per persoon op BE 22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge voor 15 februari 2018.

Prijs Leden: € 230,00 / persoon

Informatieavonden i.s.m. Huis van het Kind Beernem (GRATIS).
Voordrachten
Oedelem - Oostveld
Huis van het Kind Beernem
050/28 90 75
E-mail
Zondag 22 april 10u: Bootcamp ouder-kind 10u Grasplein Sporthal Drogenbrood te Beernem.
Donderdag 3 mei 20u: Generatieverschillen & framily O.C. De Kleine Beer te Beernem.
Woensdag 6 juni 19u30 Kinderziekten en kwaaltjes Sporthal Drogenbrood Beernem.
Vooraf inschrijven verplicht via e-loket op www.beernem.be.
Info mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050/28 90 75.
Prijs Leden: 0
Prijs niet-Leden: 0

Ontbijt- en fiets- of wandelarrangement bij Eliana Ontbijt- en Koffiehuis
dinsdag 1 mei
8u
Wandelen - Fietsen
Oedelem - Oostveld
Mareydt Marleen
0495 14 17 36
E-mail
Ontbijt- en fiets- of wandelarrangement op dinsdag 1 mei bij Eliana Ontbijt- en Koffiehuis Oudezakstraat 2B te Oedelem.
Na een héérlijk ontbijt ontvang je de uitgestippelde fiets- of wandelroute samen met een "goedgevulde" knapzak!
Bij terugkomst ontvang je een lekkere uitgebreide verwenkoffie als afsluiter van deze activiteit. Laat je dus verrassen!
Om praktische redenen 2 groepen: 8u00 en 9u45. Maximum 20 personen per groep! Prijs: 33 euro leden, 39 euro voor niet-leden.
Inschrijving arrangement: mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding: naam+ adres + telefoonnummer + eventueel lidnummer. Alle info te verkrijgen bij Mareydt Marleen 0495 14 17 36. IEDEREEN WELKOM!

Prijs Leden: 33
Prijs niet-Leden: 39

Architecturale Zoute-wandeling Knokke.
dinsdag 15 mei
14.30u
Bezoeken - Reizen
GOSA
Hugo Jonckheere
050 38 37 48.
E-mail
Architecturale Zoute-wandeling Knokke.
Dinsdag 15 mei 2018 om 14u30 aan Albertplein Knokke.
Een interessante wandeling brengt u in een villawijk van Het Zoute en laat u kennismaken met de verschillende bouwstijlen van begin deze eeuw. Een gediplomeerde gids maakt je wegwijs in de binnenzak van het Zoute. Deze karakteristieke buurt werd destijds uitgetekend door de Duitse urbanist Stübben. De huidige villawijk. Het Zoute wordt nog steeds gekenmerkt door een aantal uitgangspunten van Stübben: veel groen, huizen gebaseerd op de Vlaamse hoevestijl (witgeschilderde muren, rode of rieten daken, ...), een hiërarchie van wegen (brede en rechte wegen t.o.v. kleine kronkelende paden) en behoud van de natuurlijke niveauverschillen. De wandeling duurt ongeveer 2 uren.
Wil tijdig inschrijven om eventueel een tweede gids te kunnen aanvragen. Deelname €5/persoon
ter plaatse te betalen en inschrijven kan bij Hugo Jonckheere: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefoon 050 38 37 48.
Prijs Leden: € 5.00 / persoon

Landelijke fietstocht met bezoek brouwerij Fort Lapin
zaterdag 2 juni
13u30
Wandelen - Fietsen
Oedelem - Oostveld
Mareydt Marleen
0495/14 17 36
E-mail
Landelijke fietstocht met bezoek brouwerij Fort Lapin op zaterdag 2 juni.
Dit brouwerijbezoek combineren we met een fietstochtje met knooppunten (+-14km). We starten op de markt van Oedelem om 13u30 aan het Schepenhuys.
Voor de niet-fietsers of bij héél slecht weer spreken we om 14u30 ter plaatse af (Koolkerkse Steenweg 32 8000 Brugge)
Brouwerij Fort Lapin is een authentieke ambachtelijke brouwerij net ten noorden van het brugse stadscentrum. De naam verwijst naar de plaats waar de brouwerij zich bevindt. Oorspronkelijk was dit een fort die in 1664 gebouwd werd om de brugse handelskom te beschermen.De brouwerij is opgericht eind 2011 en is een creatie van Kristof Vandenbussche die ook de brouwer is. Na jaren experimenteren werd besloten om de eigen creaties ook aan het publiek aan te bieden. Met groeiend succes.
Wat mag je verwachten? - Ontvangst van de brouwmeester himself
- Rondleiding door de brouwerij en bottelarij
- Schenkinitiatie en twee consumpties
- Mogelijkheid tot aankopen
Prijs: 8 euro per persoon lid gezinsbond - 12 euro niet-leden.


Prijs Leden: 7
Prijs niet-Leden: 10

Bezoek zeehaven Antwerpen met bus.
dinsdag 12 juni
7u30
Bezoeken - Reizen
GOSA
Rosette Verlinde-Van Zeveren
050 35 75 75
E-mail
Bezoek zeehaven Antwerpen met bus.
Dinsdag 12 juni om 7u30 vertrek aan de parkeerplaats van Steenbrugge.
9u30 ontvangst in het bezoekerscentrum Kieldrechtsluis vervolgens geleide rondrit in haven.
Bezoek aan Shipit (multimodale overslag), bezoek aan Katoen Natie.
12u30 broodjeslunch in "De Club" Kallo en daarna een tweede rondrit in de haven.
Bezoek aan ICO Terminal (behandeling van Roro), bezoek aan Euroports Leftbank (conventioneel stukgoed), bezoek aan Van Moer Rail (Logistics). Einde omstreeks 16u30.
's Avonds driegangen menu in restaurant "De vier Seizoenen" op het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.
Inbegrepen in de prijs: bus + fooi chauffeur, gidsen, broodjesmaaltijd, driegangenmenu incl. koffie (niet andere dranken).
Inschrijven bij Rosette Verlinde-Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefoon 050 35 75 75 en door storten van € 55 per persoon op BE 22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge voor 28 mei 2018.

Prijs Leden: € 55,00 / persoon

Bestuur Oedelem - Oostveld(*)

FunctieContact
VoorzitterChristine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: 050 78 09 32 - gsm: 0486 06 24 73
E-mail
OndervoorzitterHeidi De Muynck
Tinhoutstraat 17
8730 Oedelem
tel: 050 79 06 22
E-mail
SecretarisMonica Verbiest
Den Akker 8
8730 Oedelem
tel: 050 78 99 86
E-mail
LedenadministratieHeidi De Muynck
Tinhoutstraat 17
8730 Oedelem
tel: 050 79 06 22
E-mail
PenningmeesterMarleen Mareydt
Bruggestraat 179B
8730 Oedelem
tel: 050 79 03 80
E-mail
BioscoopkaartenChristine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: 050 78 09 32 - gsm: 0486/ 06 24 73
E-mail
FacebookMarleen Mareydt
Bruggestraat 179b
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0495 14 17 36
E-mail
Grootouders- en seniorenactie (GOSA)Christine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: 050 78 09 32 - gsm: 0486 06 24 73
E-mail
GSM kaartenChristine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: 050 78 09 32 - gsm: 0486/ 06 24 73
E-mail
Jonge Gezinnen Actie (JGA)Tamara Landuyt
Beekstraat 4
8730 Oedelem
tel: 050 84 03 15
E-mail
Kinderoppasdienst (KOD)Ann Vandenbussche
Oudezakstraat 4
8730 Oedelem

E-mail
Kortingskaarten NMBSMonica Verbiest
Den Akker 8
8730 Oedelem
tel: 050 78 99 86
E-mail
Lidkaart waarmee je spaartHeidi Demuynck
Tinhoutstraat 17
8730 Oedelem - Oostveld
tel: 050 79 06 22
E-mail
NMBS passenChristine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: 050 78 09 32 - gsm: 0486 06 24 73
E-mail
OnthaalIlse Bisschop
Bruggestraat 124
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0474 84 16 89
E-mail
Evi Verhaeghe
Bruinbergstraat 12
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0475 92 13 59
E-mail
Sociaal Cultureel Werk (SCW)Marleen Mareydt
Bruggestraat 179b
8730 Oedelem
tel: 050 79 03 80 - gsm: 0495 14 17 36
E-mail
BestuurslidGreet De Wispelaere
Hoogstraat 7
8730 Oedelem
tel: 050 78 19 89
E-mail
Marleen Sierens
Beverhoutsveldstraat 75
8730 Oedelem - Oostveld
tel: 050 79 02 53
E-mail
Monique Van de Sompele
Sijselestraat 50
8730 Oedelem
tel: 050 78 11 21
E-mail
Herman Vanhaelemeesch
Den Akker 2
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0474 05 90 73
E-mail
Daniel Vermeire
Berendonkstraat 18
8730 Oedelem - Oostveld
tel: 050 78 96 66
E-mail
Katrien Verstraete
Oudeputstraat 34
8730 Oedelem
tel: 050 78 18 80
E-mail
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.