Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van bestuursleden waar vele handen het werk licht maken.

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hier.

De Gezinsbond Zedelgem zoekt... nieuwe bestuursleden. In deze tijden waarin de dagtaak steeds moeilijker te combineren valt met de organisatie van het huishouden, is en blijft het verenigingsleven een belangrijk gegeven binnen een gemeente. Het verenigingsleven is een aangename uitlaatklep voor vele gezinnen. Om dit verenigingsleven gestalte te helpen geven zijn wij binnen de Gezinsbond nog op zoek naar een aantal geëngageerde mensen die bereid zijn een stukje van hun schaarse vrije tijd binnen onze vereniging te willen spenderen. Er wordt gepoogd om de last op het gezinsleven tot een minimum te beperken. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met tel. 050 20 87 77 of via mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van alle afdelingen van het gewest Brugge en de zustergewesten. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!

Voor wie snel geïnformeerd wil worden betreffende activiteiten en andere voordelen. Stuur uw e-mailadres door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Wij houden jullie op de hoogte: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. !

Links

Bezoek onze website: https://www.facebook.com/pages/Gezinsbond-Zedelgem/199092696812104
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Zedelgem
  Assebroek Beernem Brugge Herstberge Koolkerke
  Loppem Moerkerke - Damme Oostkamp Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis
  Sint-Michiels Snellegem Sijsele Varsenare Waardamme Zedelgem
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

Gezin in evenwicht
donderdag 30 november
19u30
Voordrachten
Zedelgem
Ronny Meulemeester
0474 10 43 15
E-mail
In evenwicht zijn met jezelf, je werk en je gezin. Een hele uitdaging voor de ouders van vandaag! ''Te druk'', ''te veel'', ''te weinig ''... Herken je jezelf in deze uitspraken? Welke belemmerende gedachten en gevoelens kruisen je pad? Hoe ga je hier best mee om? Je krijgt een aantal ideeën mee die je kunnen helpen een nieuw evenwicht te vinden.
Voordracht door Mw An Coetsiers, klinisch psychologe en gedragstherapeut in de Spiegelzaal van VBS De Leeuw, P. Staelensstraat, Zedelgem. Een samenwerking tussen Gezinsbond Zedelgem, Spes Nostra Instituut en VBS De Leeuw.Tweedehandsbeurs
zaterdag 2 december
14u00
Tweedehandsbeurzen
Zedelgem
Ann-Sofie Denoo
0474 10 43 15
E-mail
De tweedehandsbeurs gaat door op zaterdag 2/12/2017 in LDC Braambeier en dit vanaf 14u tot 16u30. Inschrijven voor Zedelgemse verkopers vanaf 4/11, kom je niet uit Zedelgem dan kan je informeren voor een plaats vanaf 12/11. Je betaalt als lid van de gezinsbond €5,- per tafel. Info Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..gezond en gezellig ontbijt
zondag 3 december
09u
Koken - Voeding
Zedelgem
Ann Pattyn
0474 10 43 15
E-mail
Dit jaar organiseren we opnieuw ons Gezond en Gezellig Ontbijt. Op zondagmorgen 3 december worden jullie verwacht vanaf 9u00 in LDC De Braambeier, Loppemsestraat in Zedelgem. Inschrijven vooraf tot 26/11.

Bezoek aan Sensotec in Jabbeke.
dinsdag 5 december
14.30u
Bezoeken - Reizen
GOSA
Rosette Verlinde – Van Zeveren
050 35 75 75
E-mail
Bezoek aan Sensotec in Jabbeke.
Dinsdag 5 december om 14u30 Vlamingveld 8 Jabbeke.
Sensotec is een bedrijf die hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en mensen met dyslexie of andere lees- of leerproblemen ontwikkelt en verdeelt.
Programma:
- Onthaal, kopje koffie of glaasje frisdrank, infomap met bedrijfs- en productinformatie
- Voorstelling bedrijf: historiek, activiteiten,…
- Praktijkgerichte infosessies:
Hulpmiddelen voor slechtzienden
Hulpmiddelen voor blinden
Hulpmiddelen voor personen met een lees- of leerbeperking zoals dyslexie.
Inschrijven bij Rosette Verlinde-Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefoon 050 35 75 75 en door storten van € 11 per persoon op BE 22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge voor 25 november 2017.

Prijs Leden: € 11 / persoon

Geboortegeschenk
Varia
Zedelgem
Annelien Rogiers

E-mail
Ter gelegenheid van een geboorte kunnen jonge ouders, reeds lid van de Gezinsbond, een kleine attentie ophalen bij de verantwoordelijke onthaal. Je kan contact opnemen met Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Volleybal
maandag 8 januari
21u-22u
Sport Algemeen
Zedelgem
Hans Portier
0475 590 674
E-mail
Op maandagavond komt een groepje sportievelingen samen om op een ontspannende wijze te volleyballen, in de eerste zaal van de Groene Meersen, en dit van 21 tot 22 uur. 10-beurtenkaart voor leden Gezinsbond: € 15. Daarnaast betaal je jaarlijks een verzekering. Voor meer info kun je terecht bij Hans Portier op 0475 590 674

Prijs Leden: € 15,00

Watergewenning en Kleuterzwemmen
zaterdag 13 januari

Zwemmen - Lopen
Zedelgem
Annelien Rogiers

E-mail
In deze lessen wordt opgebouwd van watergewenning naar beginnend zwemmen. Dit gaat door in het zwembad van de Groene Meersen. De lessen duren een half uur. Voor meer info kun je terecht bij Annelien Rogiers via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..


Nieuwjaars Naaicafé en/of retouchecafé
donderdag 18 januari
19u00
Doe-activiteiten
Zedelgem
Ann-Sofie Denoo
0474/104315
E-mail
Elke maand komen we samen met een gezellige bende. Gezellig samen naaien, met professionele begeleiding. Naai volgens je eigen patroon of herstel je kledij. Reserveren is enkel noodzakelijk als je een naaimachine wil gebruiken. Er zijn steeds twee overlockmachines en een coverlocmachine vrij te gebruiken. Kostprijs voor 1 avond: € 2,5 voor leden en niet-leden. Activiteit in samenwerking met Oranje en De Braambeier. Activiteit gaat door in LDC De Braambeier. Daarop volgt de reeks van 4 cafés (30/01, 06/02, 20/02, 27/02). Op 29/03 volgt dan een avond rond eenvoudige retouches.

Prijs Leden: € 2,50 per persoon

Kleuterturnen
zaterdag 20 januari
09u00
Doe-activiteiten
Zedelgem
Karien Desloovere

E-mail
Van zowel 9 tot 10 u als van 10 tot 11 u wordt turnen en dansen aangeboden. Dit gaat door in de turnzaal van de lagere school van Zedelgem De Leeuw. Voor meer info kun je terecht bij Karien Desloovere op 050 20 84 60


Workshop Cameo
woensdag 24 januari
19u00
Doe-activiteiten
Zedelgem
Ann-Sofie Denoo
0474/104315
E-mail
In deze kennismakingsworkshop komt Feeërieke ons vertellen wat je allemaal kan met de Silhouette Cameo. Van flock- en flexfolie uitsnijden om kledij of tassen te personaliseren over zelf kaartjes en slingers maken in papier of karton, tot het maken van stickers om zo goed als alles te versieren. Activiteit gaat door in LDC De Braambeier.


Start to sew: naaiworkshops
dinsdag 30 januari
19u00
Doe-activiteiten
Zedelgem
Ann-Sofie Denoo
0474/104315
E-mail
Dit jaar starten we met een workshop eenvoudige retouches, daarna maken we een kleedje, een keukenschort en gaan we de uitdaging aan om een handtas te maken, als laatste komen in december kussens aan bod. Zoals steeds kan je in januari een 4-delige naailes volgen, start-to-sew, hier leer je van niets voldoende kennis opbouwen om alle workshops te volgen. Workshops gaan door LDC De Braambeier.

Bloemschikken voor Mannen
donderdag 8 februari
19u00
Doe-activiteiten
Zedelgem
Ronny Meulemeester
0474/104315
E-mail
Onder deskundige leiding van Heidi van bloemenzaak D'Orangerie in Zedelgem maken de mannen een persoonlijk bloemstuk voor hun geliefde. Een ontspannende activiteit waarbij iedereen met een mooi resultaat huiswaarts keert.


Whiskytasting
donderdag 1 maart
19u00
Doe-activiteiten
Zedelgem
Ronny Meulemeester
0474/104315
E-mail
Heb je interesse in Whisky? Wil je meer te weten komen over de productie en de verschillende smaken? Dan ben je welkom op de whiskytasting. Er worden 7 drams single malt aangeboden met bij 1 van deze drams een passend hapje. Na de degustatie zijn er 2 mini belegde broodjes voorzien. Dit alles gaat door in café Breughelhof.


Tweedehandsbeurs
zaterdag 10 maart
14u00
Tweedehandsbeurzen
Zedelgem
Ann-Sofie Denoo
0474/104315
E-mail
Heb je kinderspullen liggen die wachten op een nieuwe eigenaar, neem dan deel aan de tweedehandsbeurs. Inschrijven is verplicht, tijdens de eerste dagen kunnen enkel leden van Gezinsbond Zedelgem inschrijven. Hierdoor kunnen we jullie voorrang geven op de beste plaatsen. De beurs bezoeken is gratis en als lid van de Gezinsbond krijg je bovendien 5% korting op al je aankopen. De Tweedehandsbeurs gaat door in LDC De Braambeier.

Paaseierenraap
zaterdag 31 maart
10u00
Doe-activiteiten
Zedelgem
Ronny Meulemeester
0474/104315
E-mail
Net zoals vorig jaar organiseert Gezinsbond Zedelgem een leuke activiteit voor het jonge gezin. Kom met de kindjes paaseieren rapen op paaszaterdag aan de lagere school van Zedelgem De Leeuw. Vooraf inschrijven is verplicht. Details volgen via onze Facebook pagina.

Bestuur Zedelgem(*)

FunctieContact
VoorzitterRonny Meulemeester
Brugsestraat 178
8210 Zedelgem
tel: 050/208.777
E-mail
OndervoorzitterAnn Pattyn
Remi Claeysstraat 36
8210 Zedelgem
tel: 050/240.995
E-mail
SecretarisHilde Deklerck
Berkenhagestraat 66
8210 Zedelgem
tel: 050/240.397
E-mail
LedenadministratieKarien Desloovere
Fazantenlaan 40
8210 Zedelgem
tel: 050/208.460
E-mail
PenningmeesterNathalie Marteel
t Groenhof 34
8210 Zedelgem
tel:
E-mail
BioscoopkaartenEye-C
Snellegemsestraat 22
8210 Zedelgem
tel: 050 79 05 50
Gezinssportfederatie (GSF)Ann-Sofie Denoo
Aim? Claeysstraat 28
8210 Zedelgem
tel:
E-mail
Karien Desloovere
Fazantenlaan 40
8210 Zedelgem
tel: 050/208.460
E-mail
Ann Pattyn
Remi Claeysstraat 36
8210 Zedelgem
tel: 050/240.995
E-mail
Andy Slabbinck
Aim? Claeysstraat 27
8210 Zedelgem
tel:
E-mail
GSM kaartenEye-C
Snellegemsestraat 22
8210 Zedelgem
tel: 050 79 05 50
Jonge Gezinnen Actie (JGA)Annelien Rogiers
Engelstraat 1
8211 Zedelgem
tel:
E-mail
Kinderoppasdienst (KOD)Ann-Sofie Denoo
Aim? Claeysstraat 28
8210 Zedelgem
tel: 0475 955494 - gsm:
Kortingskaarten NMBSHilde Declerck
Berkenhagestraat 66
8210 Zedelgem
tel: 050 24 03 97
Lidkaart waarmee je spaartRonny Meulemeester
Brugsestraat 178
8210 Zedelgem
tel: 050 208 777 - gsm:
E-mail
NMBS passenEye-C
Snellegemsestraat 22
8210 Zedelgem
tel: 050 79 05 50
WebmasterHans Portier
Kruishillestraat 14
8210 Zedelgem
tel:
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.