Varsenare

Even voorstellen

Jaarlijks kiezen bijna 500 gezinnen uit Varsenare om lid te worden en /of te blijven van de Gezinsbond en te genieten van de verschillende activiteiten, voordelen en diensten die de Bond haar leden aanbiedt. We zijn dan ook de grootste vereniging in Varsenare.

Een enthousiaste groep vrijwilligers verzorgt verschillende activiteiten voor kinderen, jongeren, jonge en iets oudere gezinnen. Er is een grote waaier aan mogelijkheden en we hopen dat we u kunnen ontmoeten op een of andere gebeurtenis.

We kunnen nog altijd helpende handen gebruiken. Inlichtingen kan je krijgen bij de voorzitter of de secretaris.

 

Facebook

U kan ons volgen op onze facebook pagina: 

https://www.facebook.com/pages/Gezinsbond-Varsenare/1544578962451823

U kan ons ook vinden als u zoekt op 'gezinsbond varsenare' op zoeksites zoals http://google.be, http://bing.be , ...

 

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van alle afdelingen van het gewest Brugge en de zustergewesten. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!

Mededelingen

Wens je de geboorte van je baby kenbaar te maken in de buurt? Dit kan door tijdig de ooievaar van de gezinsbond Varsenare te reserveren bij: Mieke Roelens, Hagebos 9, 8490 Varsenare tel 050 38 67 91.
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Varsenare
  Assebroek Beernem Brugge Herstberge Koolkerke
  Loppem Moerkerke - Damme Oostkamp Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis
  Sint-Michiels Snellegem Sijsele Varsenare Waardamme Zedelgem
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

Lessenreeks over gebruik en werking van kruiden
dinsdag 5 november - dinsdag 2 juni
14u - 16u
Doe-activiteiten
Varsenare
brigitte Vandenbriele
0496 33 51 79
E-mail
Lessenreeks in SPC Varsenare, zaal Crea. Onder de deskundige leiding van herboriste Anny Vanbranteghem leren we over het gebruik en de werking van kruiden. Anny gaf gedurende 20 jaar les aan herboristen in opleiding in Syntra West Brugge. Ook wij leren nu in een maandelijkse bijeenkomst op dinsdagnamiddag de kneepjes van het vak. In elke les wordt theorie afgewisseld met praktische toepassingen en wordt er (be-) geproefd vb thee proeven, balsems,tincturen,... en oliën maken. Er kan enkel ingeschreven worden voor de volledige reeks van 8 lessen (5 nov., 3 dec.,7 jan., 4 febr., 3 maart, 31 maart, 5 mei, 2 juni). Is volzet!
Prijs Leden: € 64,00/ persoon
Prijs niet-Leden: € 80,00/ persoon

Kinderoppasdienst Varsenare
Varia
Varsenare
Tinneke DeLeu
0474 75 94 53
E-mail
De kinderoppasdienst met verzekering! Alle aanvragen voor kinderoppas voor de afdeling Varsenare gebeuren met het online programma: www.kinderoppasdienst.be , gemakkelijk en zelf te besturen! Benieuwd? Ga eens kijken!!!
Alle inlichtingen bij de verantwoordelijke kinderoppasdienst Varsenare Tinneke De Leu, Popstaelstraat 10: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. of 0474/759453
Zin om ook kinderoppas te zijn? Nieuwe kandidaat oppassers maken ook eerst een afspraak met Tinneke.


Verkooppunt NMBS-passen, lijnkaart De Lijn, bioscoopcheques, kortingskaarten
Varia
Varsenare
Christiane Van den Eynde
050 38 43 24
E-mail
Christiane Van den Eynde, Hagebos 4, Varsenare is de verantwoordelijke voor het verkooppunt van de NMBS-passen, bioscoopcheques, 10 beurten kaart van De Lijn met 10% korting. Indien ze afwezig is zal ze u helpen OP AFSPRAAK: tel. 050 38 43 24 of via mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. De korting wordt op de spaarkaart geplaatst, dus BRENG ALTIJD UW LIDKAART MEE. Ook aanvraag of hernieuwen kortingskaarten NMBS op hetzelfde adres en na afspraak.

Nieuw: Website van Gezinsbond Varsenare
Varia
Varsenare


Sedert begin december heeft de Gezinsbond Varsenare een nieuwe website. De link is: https://varsenare.gezinsbond.be Hier vind je alle info over onze eigen activiteiten maar ook de activiteiten van GOSA (voor senioren en grootouders) en van andere afdelingen. Ook alles van de Gezinsbond nationaal wat voor de leden interessant is (kortingen, speciale acties…). Neem eens een kijkje en plaats onze website bij je favorieten.
Ook de Facebook pagina "Gezinsbond Varsenare" is het bekijken waard! Langs deze weg blijft je ook op de hoogte van onze activiteiten.

Tai Chi Chuan/ geannuleerd
maandag 6 april - maandag 22 juni

Sport Algemeen
Varsenare
Brigitte Vandenbriele
0496 33 51 79
E-mail
De lessenreeks Tai chi Chuan op maandagavond in het SPC Hof Ter Straeten in groepen afhankelijk van het niveau. Tai Chi Chuan is een uitermate geschikte methode om de vaardigheden (soepelheid en vertrekken vanuit een evenwichtspunt) te oefenen. De oefeningen zijn langzaam, niet hart- of longbelastend, zorgen voor alertheid bij de beoefenaar, kalmeren de geest en versterken het lichaam. Info en inschrijven bij Brigitte Vandenbriele: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of GSM 0496 33 51 79

Paaseieren in Beisbroek: geannuleerd
zaterdag 11 april
vanaf 10u- 10.30u
Kind en Tiener
Varsenare


Paaseieren in Beisbroek op zaterdag 11 april 2020. Een zoek en doe wandeling voor het ganse gezin in Beisbroek met paaseieren als beloning! En misschien kom je wel de Paashaas tegen!
• Start van de zoektocht : tussen 10 uur en 10.30 uur aan de parking Diksmuidse Heirweg van Beisbroek
• Na de zoektocht kan er nog een drankje genuttigd worden.
Deelnameprijs: leden Gezinsbond: € 3,5 per kind - max. € 9 per gezin (onder zelfde dak)/ niet-leden Gezinsbond: € 6 per kind
Vooraf inschrijven is verplicht (tot 4 april) via mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via telefoon: 050 38 43 24
Bij inschrijving duidelijk volledige naam en leeftijd kinderen vermelden + lidnummer Gezinsbond.
De inschrijving is pas definitief NA OVERSCHRIJVING van het juiste bedrag op BE46 7381 2906 9636 van Gezinsbond Varsenare, met vermelding van volledige naam en leeftijd van de kinderen met eventueel lidnummer.


Pasen Mega Gezinshappening
maandag 13 april
10u
Kind en Tiener
Gewest


E-mail
Zet 13 april nu alvast met stip in je agenda voor onze mega Gezinshappening.
Samen met de Provincie West-Vlaanderen maken we er een topdag van voor het ganse gezin.
We starten de dag vanaf 10u met de paashaas!
De paashaas stippelde een leuk spelletjesparcours uit en verstopte heeeel veel eitjes in het bos.
Komen jullie mee zoeken?

Waar : Provinciaal Domein Tilleghem
Voor wie : Voor alle kindjes tot en met 10 jaar.
Prijs : 3 euro per kindje
Wanneer? Maandag 13 april, starten kan tussen 10u en 11u.

Hoe inschrijven?
Via mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding van naam, adres, aantal deelnemers met naam en geboortedatum.
Inschrijven kan tot en met 05 april.
Overschrijven op rekeningnummer BE73 0015 0170 1860 op naam van Gezinsbond Gewest Brugge

Na de paaseierenraap kan je voor de rest van de dag genieten van wel heel veel activiteiten voor groot en klein!

Prijs Leden: € 3 / kindje

Daguitstap: Bezoek domein Raversijde geannuleerd
zaterdag 18 april
9u45 tot 16u
Bezoeken - Reizen
Varsenare
Dirk Rommel
050 38 65 59
E-mail
Daguitstap. Bezoek met gids aan de beide sites van Raversijde.
In de voormiddag bezoek aan "Anno 1465", het verdwenen vissersdorp Raversyde.
's Middags dagschotel in restaurant Walraeve (drank niet inbegrepen).
Om 14 u bezoek Antlantikwall, één van de best bewaarde delen van de Duitse verdedigingslinie.
Afspraak om 9u45u aan ingang prov. domein Raversyde, Nieuwpoortsesteenweg 636 in Oostende.
Houd er rekening mee dat er veel moet gestapt worden (ook trappen) en niet geschikt voor buggy.
Prijs? Voor €25 /persoon kan je aan deze volledige dag deelnemen. Inbegrepen: inkom voor beide sites, gids voormiddag en namiddag en dagschotel ‘s middags (zonder drank). Niet-leden betalen €35.
Inschrijven ten laatste op 10 april bij Dirk Rommel: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 38 65 59 Na bevestiging onmiddellijk bedrag storten op rek. BE46 7381 2906 9636 van Gezinsbond Varsenare met vermelding van Raversijde +naam/namen deelnemers+ lidnummer Gezinsbond.
Prijs Leden: € 25/ persoon
Prijs niet-Leden: € 35/ persoon

Bezoek zeehaven Antwerpen per bus (VOLZET)
dinsdag 21 april
7.30u
Bezoeken - Reizen
GOSA
Rosette Verlinde-Van Zeveren
050 35 75 75
E-mail
Bezoek zeehaven Antwerpen per bus (VOLZET)
Om 7u30 vertrek aan de parkeerplaats van Steenbrugge. Ons havenbezoek start aan het iconische Havenhuis of het MAS Havenpaviljoen. Aan de luchtfoto krijgen we een zicht op de haven en tonen we naar welke plekken wij vandaag bezoeken. We stappen uit in Lillo-dorp en aan de Berendrechtsluis. Hier zitten we middenin de haven van Antwerpen met haar logistieke en industriële activiteiten. De gids neemt je mee voor een warme maaltijd. Dan trekken we na het eten meteen verder naar het Deurganckdok waar we naast gigantische containerschepen staan uitkijken op de grootste sluis ter wereld. Uitwaaien doen we met een korte wandeling in de polders. Bij goed weer heb we uitzicht tot in Nederland. ’s Avonds is nog een broodjesmaaltijd voorzien. Inbegrepen in de prijs: bus + fooi chauffeur, gidsen, lunch en broodjesmaaltijd. Inschrijven bij Rosette Verlinde-Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 en door storten van € 65 per persoon op BE 22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge voor 5 april 2020.
Prijs Leden: € 65 / persoon

Dru yoga op dinsdagvoormiddag of woensdagvoormiddag geannuleerd
dinsdag 21 april - woensdag 24 juni
10u -11.30u
Yoga
Varsenare
Brigitte Vandenbriele
0496 33 51 79
E-mail
De Gezinsbond Varsenare brengt een lessenreeks dru yoga op dinsdagvoormiddag en woensdagvoormiddag telkens van 10u tot 11u30 in het Sportcentrum van Varsenare. Bij dru yoga ligt het accent op Energy Block Release waarbij je met zachte opeenvolgende bewegingen stroming brengt in het lichaam. Dit bevrijdt geblokkeerde energie en werkt in op heel diep niveau. Elke les is opgebouwd uit een aantal opwarmingsoefeningen, lichaamshoudingen en een diepe ontspanning. Er is veel aandacht voor het ademhalen. Je kunt op elk moment instappen.

Vegetarische lentepizza bereiden geannuleerd
dinsdag 12 mei
19u
Koken - Voeding
Varsenare
Karl Vandermeersch
0485 15 28 64
E-mail
Het principe van de pizza leent zich zeer goed om creatief mee aan de slag te gaan. Je leert in deze les vooreerst zelf een licht, krokant en eenvoudig pizzadeeg maken zonder gist. Daarna bouw je je lentepizza’s op vanuit verschillende nieuwe ideeën, de eerste nieuwe lentegroenten en frisse groene lentekruiden. Je maakt verrassende, kleurrijke, gezonde maar vooral ook smakelijke en eenvoudige pizza’s. Deze cursus richt zich naar alle geïnteresseerden in het thema.
Kok: Peter Vandermeersch van „De zonnekeuken”. Peter is al vele jaren actief als kok en lesgever (www.dezonnekeuken.be). Locatie: keuken Vrijetijdscentrum Jabbeke Vlamingveld 40 8490 Jabbeke.
Vooraf inschrijven tot 8 mei bij Karl Vandermeersch: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0485 15 28 64.
Leden gezinsbond betalen €30, niet-leden €40. Het proeven van de bereide gerechten is in deze prijs inbegrepen.
Je bent ingeschreven na telefonisch contact of mail en na overschrijving van het bedrag op rekening BE46 7381 2906 9636 van Gezinsbond Varsenare met vermelding: vegetarisch koken + naam, lidnummer Gezinsbond.
Prijs Leden: €30 /persoon
Prijs niet-Leden: €40/ persoon

EHBO bij kinderen
donderdag 14 mei
19.30u
Voordrachten
Varsenare
Carine Debusscher
0474 64 97 75
E-mail
Hoe verzorg je de wonden van je kind het beste? Voordracht in SPC Hof Ter Straeten in Varsenare op donderdag 14 mei om 19.30u i.s.m. VIVA-SVV Jabbeke. Inschrijven bij Carine Debusscher: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0474 64 97 75.
Ingang €5 per persoon (incl. hapje en drankje) ter plaatse betalen
Prijs Leden: €5./ persoon
Prijs niet-Leden: €5 /persoon

Verrassende wandeltocht in Varsenare geannuleerd
zondag 17 mei
start 13.30u tot 15u
Wandelen - Fietsen
Varsenare
Joëlle de Daniloff
0475 86 36 28
E-mail
Verrassende wandeltocht door de vele paden, velden en bossen die Varsenare en omgeving rijk is.
Start tussen 13u30 en 15u in het Parochiaal centrum, Westernieuwweg 5A in Varsenare.
Er is een korte en langere lus die los van elkaar of gebundeld kunnen gewandeld worden.
Op de stopplaats is er gelegenheid voor jong en oud om een drankje te nuttigen en te genieten van volkspelen.
Je bent ingeschreven na telefonisch contact of mail bij Joëlle de Daniloff: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of tel. 0475 86 36 28 (na 18 uur).
Deelname is gratis!


Prijs Leden: gratis

Het microbioom, bron van alle ziekten? Geannuleerd
dinsdag 19 mei
20u
Voordrachten
Varsenare
Dirk Rommel
050 38 65 59
E-mail
Het microbioom: voordracht over de inhoud van onze dikke darm en de effecten op onze gezondheid door Dr. ir. Eric De Maerteleire in SPC Hof Ter Straeten, Varsenare op dinsdag 19 mei (nieuwe datum) 2020 om 20u.
Welke ziekten kunnen ontstaan als de darmflora niet in evenwicht is? Klopt het dat er een relatie is tussen de bacteriën in onze dikke darm en obesitas, diabetes, kanker, depressies, ADHD, de ziekte van Alzheimer en Parkinson? Hoe krijgen we een gestoorde darmflora weer in evenwicht? Wat is de zeer belangrijke rol van de voeding hierin? Al ooit gehoord van een ‘faecestransplantatie’? Welke zijn de 10 gouden regels om het darmstelsel weer in evenwicht te brengen?
Toegang ter plaatse betalen: € 3 leden Gezinsbond, € 4 niet- leden


Prijs Leden: € 3
Prijs niet-Leden: € 4

Vleermuizenwandeling geannuleerd
vrijdag 29 mei
20u tot 23u
Bezoeken - Reizen
Varsenare
Karl Vandermeersch
0485 15 28 64
E-mail
Jan Talloen, onze gids, geeft ons aan de hand van een presentatie, heel wat uitleg over deze “spookachtige” nachtdieren.
Daarna wandelen we onder zijn begeleiding naar het kasteel “Hof Ter Straeten” om op zoek te gaan naar de vleermuizen. We brengen ook een kort bezoekje aan de ijskelder waar deze diertjes logeren.
Rond 23 u sluiten we af in of aan de sporthal, al dan niet met een glas.
Inschrijven op voorhand noodzakelijk bij Karl Vandermeersch: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of tel. 0485 15 28 64. Aantal deelnemers beperkt tot 30!
Prijs: leden Gezinsbond: € 3,5/ persoon/ kinderen tot 12 jaar: € 2,5 en max. van 13€/ gezin onder zelfde dak wonend. Niet leden betalen 6 €/ persoon.
Bedrag overschrijven op rek. BE46 7381 2906 9636 van Gezinsbond Varsenare met vermelding “vleermuizen” + naam deelnemers (+ lidnummer en voor kinderen: leeftijden).

Prijs Leden: €3,5/ kind €2,5
Prijs niet-Leden: €6

Bezoek aan de Tuinen en het Canadamuseum in Adegem
donderdag 4 juni
14u
Bezoeken - Reizen
GOSA
Eddy De Wispelaere
050 82 54 43
E-mail
Wie Adegem voor het eerst bezoekt, valt van de ene verbazing in de andere. De tuinen en het museum zijn de toeristische parel van Groot-Maldegem, een uitblinker van het Meetjesland. Ontdek de unieke private tuinen van Gilbert Van Landschoot. Hij neemt je al rijmend en dichtend mee op een tocht door zijn eigen aangelegde tuin van drie hectare. Je ervaart een romantische Franse tuin, een Engelse landschapstuin, een exotentuin en een Japanse filosofische tuin. Je ontvangt de uitleg over het aanleggen van de tuin, het onderhoud, en vooral de passie die in jouw tuin niet mag ontbreken. Na de rondleiding rusten we even in de Tearoom 'De Canadees' met een ambachtelijke warme appeltaart, met bloemsuiker, slagroom en koffie/thee. Daarna bezoeken we onder leiding van een gids het Canadamuseum met 270 complete uniformen, indrukwekkende panorama's en een film. Afspraak om 14 uur (met eigen vervoer) op de parking van het domein: Heulendonk 21, Maldegem. Inschrijven ten laatste 15 mei bij Eddy De Wispelaere, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 82 54 43 en door het storten van €19 per persoon op BE 22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge. (max. 50 personen). Afstand Brugge-Adegem (tuinen): minimum 30 minuten.
Prijs Leden: €19/persoon

VERPLAATST Vijfdaagse uitstap naar Bourgondië met overnachtingen in Autun.
zaterdag 5 september - woensdag 9 september
7.30u
Bezoeken - Reizen
GOSA


VERPLAATST Vijfdaagse uitstap naar Bourgondië met overnachtingen in Autun.
Zaterdag 5 september tot woensdag 9 september 2020 om 7.30 uur vertrek aan de parkeerplaats van Steenbrugge. Begeleide vijfdaagse in volpension met Philippe Despriet als gids.
We overnachten in Autun in hotel “La Tête Noir” en bezoeken onder ander Châtillon-sur-Seine, Autun, Cluny, Taizé, Vezelay, Pontaubert, Bazoches met het kasteel van de beroemde vestingbouwer Vauban, Dyon, Route de Vins met bezoek aan een wijnhuis, Beaune, Nuits-Saint-Georges,
Wie het volledig programma wil ontvangen mailt naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Inbegrepen in de prijs: - autocar, taksen, parking en fooi chauffeur - overnachtingen met ontbijt. - alle avondmalen behalve laatste dag (vrij langs de snelweg) - alle middagmalen behalve eerste dag (vrij langs de snelweg). – inkomgelden 7 musea - maaltijden, verblijf en onkosten chauffeur en reisleider. Geen annulatie verzekering voorzien. Info en inschrijven bij Rosette Verlinde-Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefoon 050 35 75 75 en door storten van € 670 of € 790 (voor single) per persoon op BE 22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge voor 20 juli 2020.Bestuur Varsenare(*)

FunctieContact
ErevoorzitterNoel Blontrock
Westernieuwweg 53
8490 Varsenare
tel: 050 39 27 91
VoorzitterKarl Vandermeersch
Reigerzele 22
8490 Varsenare
tel: 050 39 35 10
E-mail
SecretarisMieke Roelens
Hagebos 9
8490 Varsenare
tel: 050 38 67 91
E-mail
LedenadministratieJoelle De Daniloff
Uytdreve 58
8490 Varsenare
tel: - gsm: 0475 86 36 28
E-mail
PenningmeesterCarine Balbaert
Zandstraat 12B
8490 Varsenare
tel: - gsm: 0494 656 003
E-mail
BioscoopkaartenChristiane Van Den Eynde
Hagebos 4
8490 Varsenare
tel: 050 38 43 24
E-mail
CREFIBrigitte Vandenbriele
Schaakstraat 26
8490 Varsenare
tel: - gsm: 0496 33 51 79
E-mail
Gezinssportfederatie (GSF)Conny Vermoote
Ideveldstraat 7
8490 Jabbeke
tel: / - gsm: 0495 208 444
E-mail
Grootouders- en seniorenactie (GOSA)Dirk Rommel
Lindenlaan 11
8490 Varsenare
tel: 050 38 65 59
E-mail
GSM kaartenChristiane Van den Eynde
Hagebos 4
8490 Varsenare
tel: 050 38 43 24
E-mail
Kinderoppasdienst (KOD)Tinneke De Leu
Popstaelstraat 10
8490 Varsenare
tel: - gsm: 0474 75 94 53
E-mail
Kortingskaarten NMBSChristiane Van den Eynde
Hagebos 4
8490 Varsenare
tel: 050 38 43 24
E-mail
NMBS passenChristiane Van den Eynde
Hagebos 4
8490 Varsenare
tel: 050 38 43 24
E-mail
Onthaal nieuwe ledenDina Casier
Legeweg 44
8490 Varsenare
tel: 050 39 69 98
E-mail
Sociaal Cultureel Werk (SCW)Mieke Roelens
Hagebos 9
8490 Varsenare
tel: 050 38 67 91
E-mail
BestuurslidLiliane Cocquyt
De Manlaan 8
8490 Varsenare
tel: 050 39 60 13
E-mail
Marnix Deman
D'Hooghe Noene 23
8490 Varsenare
tel: 050 39 56 65
E-mail
Liliane Wittebolle
Grote Thems 100
8490 Varsenare
tel: 050 38 83 04
E-mail
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.