Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van alle afdelingen van het gewest Brugge en de zustergewesten. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. !

Links

Bezoek ons op Facebook: https://www.facebook.com/gezinsbond.oedelemoostveld
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Oedelem - Oostveld
  Assebroek Beernem Brugge Herstberge Koolkerke
  Loppem Moerkerke - Damme Oostkamp Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis
  Sint-Michiels Snellegem Sijsele Varsenare Waardamme Zedelgem
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

GOSA-activiteiten 2021
Bezoeken - Reizen
GOSA


GOSA-activiteiten 2021.
Door de gekende reden is er afgelopen jaar maar 1 daguitstap kunnen doorgaan namelijk 1 dag voor de eerste Lock down op 12 maart naar Lessines.
Zodra het toegelaten is vliegen we er terug in met volgende programma: vijfdaagse naar Bourgondië 4-5-6-7-8 september 2021, bezoek haven Antwerpen, bezoek “Tuinen van Adegem”, bezoek Diksmuide en ijzertoren, daguitstap naar ”De vallei van de Leie”, bezoek hotelschool Spermalie met lunch in hoeve Cortvriendt, bezoek orthopedie Depreitere. Tot ziens in 2021.


Blijf op de hoogte van activiteiten en nieuwtjes!
Varia
Oedelem - Oostveld


Bent u geïnteresseerd in onze activiteiten en weetjes?
Schrijf je in voor onze maandelijkse e-nieuwsbrief!
Activiteiten en nieuwtjes van onze afdeling kan je ook steeds terugvinden op onze website van Gezinsbond Oedelem-Oostveld: https://oedelem.gezinsbond.be en eveneens op onze Facebookpagina Gezinsbond Oedelem-Oostveld.

Nieuw mailadres? verhuis? Laat het ons meteen weten! Stuur ons een mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en we passen uw gegevens meteen aan.

Kinderoppasdienst Oedelem-Oostveld
Kind en Tiener
Oedelem - Oostveld


Met de Gezinsbond zijn oppas én kind(eren) verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid. De babysitter is ook verzekerd voor de verplaatsing. Alle aanvragen gebeuren online via deze website: www.kinderoppasdienst.be

Heb je vragen? Contacteer onze coördinatoren Wesley Portugaels en zijn echtgenote Vicky Verhulst.
Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 0475 29 12 68 (Wesley) - 0489 19 17 65 (Vicky)

Nieuwe kandidaat oppassers contacteren ook eerst onze coördinatoren voor een afspraak!

Aanvraag/hernieuwen kortingskaart NMBS
Lidkaart meer waard
Oedelem - Oostveld
Verbiest Monica
050 78 99 86
E-mail
Heb je drie of meer kinderen? Vraag dan vóór het einde van het jaar je kortingskaart ‘Grote gezinnen’ aan bij Monica Verbiest Den Akker 8 8730 Oedelem 050/78 99 86 of mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en reis met de trein aan de helft van de prijs. Opgelet: ook de vijfjarenkaart moet dit jaar nog vernieuwd worden!
Prijs Leden: € 6

Ben je net ouder geworden? Proficiat!
Varia
Oedelem - Oostveld


Wist je dat je recht hebt op een gratis geboortegeschenkje? Gezinnen met een eerste kindje, die voordien nooit lid geweest zijn van de Gezinsbond, hebben recht op een gratis kennismakingspakket met lidkaart. Bovendien ontvangen alle gezinnen met baby's en peuters het gratis tijdschrift 'Brieven aan jonge ouders'. Wat moet je hiervoor doen? Tot hiertoe ontving je dat allemaal automatisch, omdat de Gezinsbond van de gemeente maandelijks de lijsten met de geboorten ontving. Door de nieuwe wetgeving op de privacy mag de gemeente ons deze gegevens niet meer doorgeven. Vanaf nu is het dus van belang om zelf een geboorte in uw gezin te melden. Was er recent een geboorte in uw gezin, stuur dan een e-mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding: naam ouders, naam + voornaam + geboortedatum van het kindje, adres, en eventueel uw lidnummer van de gezinsbond. Wij doen dan de rest: je krijgt het geschenkje thuisbezorgd, en wij informeren de nationale ledendienst. Geef deze informatie ook door aan gezinnen, familie, kennissen, die geen lid zijn van de Gezinsbond.Verkooppunt: NMBS Passen, lijnkaart De Lijn, bioscooptickets Kinepolis
Lidkaart meer waard
Oedelem - Oostveld
Chrisitine Tallir
0486 06 24 73
E-mail
Bioschoopcheques, NMBS-passen: Youth Multi (Go Pass), Standard Multi(Rail Pass) en 10-beurtenkaart van de Lijn kan je aankopen bij onze verantwoordelijke Christine Tallir Zandgrachtstraat 32 8730 Oedelem. Graag eerst telefonisch een afspraak te maken: 050 78 09 32 of 0486 06 24 73. De korting wordt op je lidkaart gezet dus vergeet zeker je lidkaart niet!

Beweging, dans en spel voor 2de en 3de kleuter
zaterdag 16 januari - zaterdag 17 april
9u tot 9u45
Dansen
Oedelem - Oostveld
Mareydt Marleen
0495 14 17 36
E-mail
10-lessenreeks voor 2de & 3de kleuter telkens op zaterdag van 9u tot 9u45 met Lindsay Vanhaelemeersch. Een mix van beweging, dans en spel ingekleed in leuke thema's. Locatie: Danszaal Sporthal te Oedelem
Start lessen: 16/01-23/01-30/01-06/02-20/02-27/02-06/03-20/03-27/03 en 17/04
prijs leden: 40 euro, niet-leden: 50 euro inclusief verzekering: Gezinssportfederatie. Teruggave mutualiteit vanaf 15 euro.
Inschrijven of info: Stuur een mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met naam, adres, geboortedatum van je zoon/dochter, gsm nr.ouders (eventueel lidnummer).

Prijs Leden: € 40
Prijs niet-Leden: € 50

Danslesjes voor 1ste en 2de leerjaar
zaterdag 16 januari - zaterdag 17 april
10u tot 11u
Dansen
Oedelem - Oostveld
Marleen Mareydt
0495 14 17 36
E-mail
10-lessenreeks voor 1ste en 2de leerjaar vanaf 10u tot 11u met lesgeefster Lindsay Vanhaelemeersch.
Start lessen vanaf 16-23-30 januari 6-20-27 februari 6-20-27 maart en 17 april. Locatie: Danszaal Sporthal te Oedelem. Prijs leden €40, niet-leden €50 inclusief verzekering Gezinssportfederatie. Mogelijkheid tot teruggave van mutualiteit vanaf €15. Inschrijven of info? Stuur een mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met naam, adres, geboortedatum van je zoon/dochter, gsm nummer ouders (eventueel lidnummer). Aantal deelnemers beperkt.
Prijs Leden: €40
Prijs niet-Leden: €50

Danslesjes op zaterdag voor 3de tot 6de leerjaar
zaterdag 16 januari - zaterdag 17 april
11u tot 12u
Dansen
Oedelem - Oostveld
Marleen Mareydt
0495 14 17 36
E-mail
10-lessenreeks voor 3de tot 6de leerjaar vanaf 11u tot 12u met lesgeefster Lindsay Vanhaelemeersch.
Start lessen vanaf 16/01-23/01-30/01-06/02-20/02-27/02-06/03-20/03-27/03 en 17/04. Locatie: Danszaal Sporthal te Oedelem. Prijs leden: 40 euro, niet-leden: 50 euro inclusief verzekering Gezinssportfederatie. Mogelijkheid tot teruggave van mutualiteit vanaf 15 euro. Inschrijven of info? Stuur een mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met naam, adres, geboortedatum van je zoon/dochter, gsm nr. ouders (eventueel lidnummer). Aantal deelnemers beperkt.
Prijs Leden: € 40
Prijs niet-Leden: € 50

De Bourgondiërs en hun madammen
vrijdag 12 februari
19u
Wandelen - Fietsen
Oedelem - Oostveld
MAREYDT MARLEEN
0495 14 17 36
E-mail
Wij zien ons graag als echte Bourgondiërs door het leven gaan: lekker eten en genieten. Maar hoe komt dat eigenlijk?
In de 15e eeuw hadden Vlaanderen en Bourgondië dezelfde bazen, dus ook in Brugge (en Oedelem). Op deze wandeling gaan wij op zoek naar deze Bourgondiërs: waar zij leefden, hoe zij leefden en wie zij eigenlijk waren.
Gruuthuse en zijn vrouw hadden zelfs een handschrift met daarin een lied over de Kapelaan van Oedelem!
Het begon bij Margaretha van Male en het duurde meer dan 100 jaar lang. Vloeide er echt wijn uit een fontein op de markt van Brugge bij het huwelijk van Karel de Stoute en wat moeten wij ons voorstellen bij het banket van de fazant. Was Filips de Schone waarlijk een mooie man? En hoe zat het met de vrouwen van deze Bourgondiërs of met hun maîtresses? Welke was hun invloed op de heren?
Een wandeling vol leuke weetjes en pittige details.
Interesse? Mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


Naaiworkshops voor kinderen vanaf 2de leerjaar tot 6de leerjaar
zaterdag 20 februari
13u30
Doe-activiteiten
Oedelem - Oostveld
MAREYDT MARLEEN
0495 14 17 36
E-mail
Ook creatieve kriebels in je bloed? Kom dan samen met Ine van Max & Lou leuke naaisels in elkaar knutselen... Deze activiteit is bestemd voor jongens en meisjes van het tweede tot zesde leerjaar. We organiseren 2 workshops op zaterdagnamiddag 20 februari en 13 maart telkens vanaf 13u30 tot 16u30. Het materiaal voor de werkstukken, het gebruik van de naaimachine is inbegrepen in de prijs. Voor elke workshop kan je apart inschrijven.
Interesse? Stuur een mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Prijs Leden: € 14
Prijs niet-Leden: € 18

Bestuur Oedelem - Oostveld(*)

FunctieContact
VoorzitterChristine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: - gsm: 0486 06 24 73
E-mail
OndervoorzitterHeidi De Muynck
Tinhoutstraat 17
8730 Oedelem
tel: 050 79 06 22 - gsm: 0478/94 43 46
E-mail
SecretarisMonica Verbiest
Den Akker 8
8730 Oedelem
tel: 050 78 99 86
E-mail
LedenadministratieHeidi De Muynck
Tinhoutstraat 17
8730 Oedelem
tel: 050 79 06 22
E-mail
PenningmeesterMarleen Mareydt
Bruggestraat 179B
8730 Oedelem
tel: 0495 14 17 36
E-mail
BioscoopkaartenChristine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: 050 78 09 32 - gsm: 0486/ 06 24 73
E-mail
FacebookMarleen Mareydt
Bruggestraat 179b
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0495 14 17 36
E-mail
Gezinssportfederatie (GSF)Lien De Wispelaere
Bruggestraat 283
8730 Oedelem - Oostveld
tel: 050/70 46 57 - gsm: 0475/75.62.16
E-mail
Marleen Mareydt
Bruggestraat 179b
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0495 14 17 36
E-mail
Grootouders- en seniorenactie (GOSA)Christine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: 050 78 09 32 - gsm: 0486 06 24 73
E-mail
GSM kaartenChristine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: 050 78 09 32 - gsm: 0486/ 06 24 73
E-mail
Jonge Gezinnen Actie (JGA)Tamara Landuyt
Beekstraat 4
8730 Oedelem
tel: 050 84 03 15 - gsm: 0476/30 50 42
E-mail
Kinderoppasdienst (KOD)Wesley Portugaels
Drieluikstraat 20
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0475/29 12 68
E-mail
Vicky Verhulst
Drieluikstraat 20
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0489 19 17 65
E-mail
Kortingskaarten NMBSMonica Verbiest
Den Akker 8
8730 Oedelem
tel: 050 78 99 86
E-mail
Lidkaart waarmee je spaartHeidi Demuynck
Tinhoutstraat 17
8730 Oedelem - Oostveld
tel: 050 79 06 22
E-mail
NMBS passenChristine Tallir
Zandgrachtstraat 21
8730 Oedelem
tel: 050 78 09 32 - gsm: 0486 06 24 73
E-mail
OnthaalEvi Verhaeghe
Bruinbergstraat 12
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0475 92 13 59
E-mail
Sociaal Cultureel Werk (SCW)Marleen Mareydt
Bruggestraat 179b
8730 Oedelem
tel: 050 79 03 80 - gsm: 0495 14 17 36
E-mail
WebmasterWesley Portugaels
Drieluikstraat 20
8730 Oedelem - Oostveld
tel: 0475/291268
E-mail
BestuurslidGreet De Wispelaere
Hoogstraat 7
8730 Oedelem
tel: 050 78 19 89
E-mail
Marleen Sierens
Beverhoutsveldstraat 75
8730 Oedelem - Oostveld
tel: 050 79 02 53
E-mail
Monique Van de Sompele
Sijselestraat 50
8730 Oedelem
tel: 050 78 11 21
E-mail
Ann Vandenbussche
Oudezakstraat 4
8730 Oedelem

E-mail
Herman Vanhaelemeesch
Den Akker 2
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0474 05 90 73
E-mail
Daniel Vermeire
Berendonkstraat 18
8730 Oedelem - Oostveld
tel: 050 78 96 66
E-mail
Katrien Verstraete
Oudeputstraat 34
8730 Oedelem
tel: 050 78 18 80
E-mail
VrijwilligerEllen Aesaert
Windestraat 8
8020 Oostkamp
tel: - gsm: 0476 39 93 25
E-mail
Hans Bellaert
Sijselestraat 92
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0478/25 13 30
E-mail
Paul Goethals
Oudeputstraat 32
8730 Oedelem - Oostveld
tel: 050789325
E-mail
Lindsay Vanhaelemeersch
Vullaertstraat 53
8730 Oedelem - Oostveld
tel: - gsm: 0474 80 27 83
E-mail
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.