Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Links

Bezoek onze website: https://sites.google.com/site/gezinsbondafdelingloppem/

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van alle afdelingen van het gewest Brugge en de zustergewesten. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Loppem
  Assebroek Beernem Brugge Herstberge Koolkerke
  Loppem Moerkerke - Damme Oostkamp Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis
  Sint-Michiels Snellegem Sijsele Varsenare Waardamme Zedelgem
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

GOSA-activiteiten 2021
Bezoeken - Reizen
GOSA


GOSA-activiteiten 2021.
Door de gekende reden is er afgelopen jaar maar 1 daguitstap kunnen doorgaan namelijk 1 dag voor de eerste Lock down op 12 maart naar Lessines.
Zodra het toegelaten is vliegen we er terug in met volgende programma: vijfdaagse naar Bourgondië 4-5-6-7-8 september 2021, bezoek haven Antwerpen, bezoek “Tuinen van Adegem”, bezoek Diksmuide en ijzertoren, daguitstap naar ”De vallei van de Leie”, bezoek hotelschool Spermalie met lunch in hoeve Cortvriendt, bezoek orthopedie Depreitere. Tot ziens in 2021.


Ontdek uw deelgemeente Loppem - 100 jaar Gezinsbond Loppem
vrijdag 1 januari - zaterdag 31 juli

Wandelen - Fietsen
Loppem
Eddy De Wispelaere

E-mail
De afdeling organiseerde van in de vorige maanden de fotozoektocht 'Ik zomer West-Vlaams' met de medewerking van het Kasteel van Loppem, Heemkundige Kring Pastoor Ronse en De Helpende Hand vzw. We mochten heel wat positieve reacties ontvangen. De eigenlijke zoektocht werd afgesloten op 31 oktober wat de prijzenpot betreft. Wie de deelgemeente Loppem wenst te ontdekken, kan nog steeds de nodige deelnemingsbrochures bekomen om in de komende wintermaanden de zoektocht te ondernemen. De fotozoektocht is een zoektocht voor iedereen, jong en oud. Wandelen of fietsen ! Het wordt meteen een sportieve activiteit zonder veel inspanningen. Men hoeft geen extra kennis of ervaring te hebben van zoektochten. Alles staat eenvoudig beschreven in het deelnemingsboekje. Alle antwoorden zijn ter plaatse te vinden en zijn op één na allemaal cijfers. De tocht is 17 km en kan na ongeveer 9 km onderbroken worden om op een ander moment de zoektocht verder te zetten. Het antwoordformulier moet niet ingeleverd worden daar er geen prijzen zijn voorzien.

Kinder- en Jongerendans (1ste tot en met 3de leerjaar) Tweede reeks januari - juni
vrijdag 8 januari - vrijdag 18 juni
18u tot 19u
Dansen
Loppem
Mabel Ceenaeme

E-mail
Kinderdansen voor eerste tot en met derde leerjaar. Prijs: leden: €50, jaar. Vanaf 2 kinderen: 2e kind €45) niet-leden: €70. Algemene info cursussen: Plaats: turnzaal Sint-Maartensschool, Maricolenstraat. Info Mabel Ceenaeme, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Jongerendansen (vanaf 4de leerjaar) - Tweede reeks januari - juni
vrijdag 8 januari - vrijdag 18 juni
19u tot 20u
Dansen
Loppem
Mabel Ceenaeme

E-mail
Jongerendans vanaf vierde leerjaar. Prijs: leden: €50. Vanaf 2 kinderen: 2e kind €45, niet-leden: €70. Algemene info cursussen: Plaats: turnzaal Sint-Maartensschool, Maricolenstraat. Info Mabel Ceenaeme, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Kleuterturnen (peuter en 1ste kleuter) - Tweede reeks januari - juni
zaterdag 9 januari - zaterdag 19 juni
10u tot 11u
Kind en Tiener
Loppem
Mabel Ceename

E-mail
Kleuterturnen (peuters en eerste kleuter) Prijs: leden: €50 jaar. Vanaf 2 kinderen: 2e kind €45, niet-leden: €70. Algemene info cursussen: Plaats: turnzaal Sint-Maartensschool, Maricolenstraat. Info Mabel Ceenaeme, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Kleuterturnen - 2de kleuterklas en 3de kleuterklas - Tweede reeks januari - juni
zaterdag 9 januari - zaterdag 19 juni
11u tot 12u
Kind en Tiener
Loppem
Mabel Ceenaeme

E-mail
Kleuterturnen (2de kleuterklas en 3de kleuterklas) Prijs: leden: €50 jaar. Vanaf 2 kinderen: 2e kind €45, niet-leden: €70. Algemene info cursussen: Plaats: turnzaal Sint-Maartensschool, Maricolenstraat. Info Mabel Ceenaeme, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Tweedehandsbeurs - Tafelverkoop
zaterdag 6 maart
13u30 tot 16u
Tweedehandsbeurzen
Loppem
Eddy De Wispelaere
050 82 54 43
E-mail
'100 jaar Gezinsbond Loppem'
Tafelverkoop voor tweedehandsmateriaal voor 'jong en oud', niet enkel voor baby- en kinderspullen. Op de beurs kunnen zwangerschapskledij, babykleertjes, kinderkledij, speelgoed, kinderboeken, kinderfietsen… te koop worden aangeboden. Voor de deelnemers: tafel van 2 m en nog extra ruimte naast de tafel. Men mag geen eigen tafel meebrengen! Deelname: €12,00. Lid van de Gezinsbond: €5 terug op de 'Lidkaart waarmee je spaart'. Plaats: Sporthal Strooien Hane in Loppem. Gratis toegang voor iedereen! Gelegenheid voor een drankje en een hapje. Inschrijven voor deelname tot en met 15 februari 2021: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Volg op de afdelingswebsite ‘https://loppem.gezinsbond.be’ en facebook ‘Gezinsbond Loppem’ over verdere informatie over het al dan niet organiseren volgens de laatste beslissingen in verband met de coronamaatregelen.

Gezond ontbijt
zondag 7 maart

Varia
Loppem


Het jaarprogramma maakt melding van het organiseren van een derde 'Gezond ontbijt'. Met de huidige situatie is het onduidelijk om dit te organiseren. Volg op de afdelingswebsite ‘https://loppem.gezinsbond.be’ en facebook ‘Gezinsbond Loppem’ verdere informatie.

Zwerfvuilactie
zaterdag 20 maart
9u30 tot 11u30
Varia
Loppem
Leen Roose

E-mail
Dit werkjaar zet Gezinsbond Loppem zich opnieuw in om een aantal straten in onze gemeente het hele jaar schoon te houden. Jij wil toch ook een propere gemeente? Daarvoor zijn er twee gezamenlijk zwerfvuilacties: één in het voorjaar en één in het najaar. We verzamelen aan het parochiaal centrum. Iedereen kan meehelpen bij het opruimen van zwerfvuil in onze gemeente ! Gratis deelname. Om praktische redenen en om het corona-proof te houden, wel inschrijven tegen 13 maart. Mee te brengen: aangepast schoeisel en kledij, evt. fluojasje en handschoenen. Inschrijven bij: Leen Roose, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., Peter Puype, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., 050 82 34 95 of Els Derycke, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Bestuur Loppem(*)

FunctieContact
ErevoorzitterJohan Matthys
Van Hammelaan 6
8210 Loppem
tel: 050 28 22 33
Gerard Tourlamain
Ieperweg 78
8210 Loppem
tel: 050 82 29 25
VoorzitterEddy De Wispelaere
Buskinslaan 2
8210 Loppem
tel: 050 82 54 43
E-mail
LedenadministratieMarleen Bulcke
Eninkstraat 24
8210 Loppem
tel: 050 82 51 30
PenningmeesterIngrid Vervenne-Wilaert
Heidelbergstraat 60
8210 Loppem
tel: 050 82 54 94
BioscoopkaartenMarleen Bulcke
Eninkstraat 24
8210 Loppem
tel: 050 82 51 30
Gezinssportfederatie (GSF)Johan Cloet
A. Scheuremanspark 14
8210 Loppem
tel: 050 82 74 06
GSM kaartenMarleen Bulcke
Eninkstraat 24
8210 Loppem
tel: 050 82 51 30
NMBS passenMarleen Bulcke
Eninkstraat 24
8210 Loppem
tel: 050 82 51 30
TweedehandsverkopenDaisy Denys-Demey
Klaprozenlaan 13
8210 Loppem
tel: 050 82 42 74
BestuurslidPiet Tanghe
Henri Blommelaan 17
8210 Loppem
tel: 050 82 38 79
Els Van Hoorick-Derycke
Vijvers 5
8210 Loppem
tel: 050 84 08 18
Karen Vandebuerie
Ieperweg 32
8210 Loppem
tel: 050 84 21 61
E-mail
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.