Even voorstellen

Onze afdeling draait op een team van vrijwilligers waar vele handen het werk licht maken. Wij zoeken steeds mensen die ons team verder willen helpen uitbouwen. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter. Ben je op zoek naar een verantwoordelijke van de kinderoppasdienst, wens je gsm-, NMBS-kaarten aan te kopen, wil je informatie over andere diensten, kijk dan snel even hieronder.

Mededelingen

 • Ter gelegenheid van een geboorte kunnen jonge ouders, reeds lid van de Gezinsbond, een kleine attentie ophalen bij de verantwoordelijke ledenadministratie, Gentil Desmet, Jagerspad 13 Assebroek, 050 35 92 69.
 • Ieder lid ontvangt steeds een brief om zijn lidmaatschap te vernieuwen op het einde van het jaar. Mogen wij je er aan herinneren dat wie niet betaalt voor 1 januari van het daaropvolgende jaar, de bonnenboek en lidkaart zelf moet komen afhalen bij Gentil De Smet-Meulemeester, Jagerspad 13, Assebroek, 050 35 92 69.

Agenda

Iedereen is welkom op onze activiteiten, je kan ze terugvinden in onze agenda. Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, ben je natuurlijk welkom op deze van alle afdelingen van het gewest Brugge en de zustergewesten. Heb je ideeën voor activiteiten, laat ons iets weten!
Geplande activiteiten

 • Klik hier om te filteren op type activiteit, afdeling...
  AFDELING

  Selecteer de afdelingen waarover u activiteiten wil vinden.

  Assebroek
  Assebroek Beernem Brugge Herstberge Koolkerke
  Loppem Moerkerke - Damme Oostkamp Sint-Andries Sint-Joris Sint-Kruis
  Sint-Michiels Snellegem Sijsele Varsenare Waardamme Zedelgem
  ACTIVITEIT

  Selecteer de activiteiten waarover u informatie wenst.

  Alle activiteiten
  Tweedehandsbeurzen Ledenfeest Voordrachten Kind en Tiener Wandelen - Fietsen
  Bezoeken - Reizen Doe-activiteiten Sport Algemeen Yoga Zwemmen - Lopen
  Varia

  - (Retourneer eerste resultaten.)

 • Download de pdf versie van de Bondsklapper

Gezinsbond Assebroek op Facebook
Varia
Assebroek


Gezinsbond Assebroek heet u van harte welkom op onze gloednieuwe Facebook pagina!!
Ook langs deze weg blijft u op de hoogte van onze activiteiten.
Word vandaag nog fan! We zouden het heel fijn vinden als u onze ''vind ik leuk'' knop zou aanklikken. Dank je wel bij voorbaat!

Verantwoordelijke kinderoppasdienst
Kind en Tiener
Assebroek


Verantwoordelijke kinderoppasdienst
De kinderoppasdienst van de afdeling Assebroek wordt waargenomen door Martine Cloet, Sint-Katarinastraat 34, Assebroek.
Indien men een kinderoppas wenst met verzekering inbegrepen gelieve bij voorkeur te mailen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Indien men niet over internet beschikt kan men bellen tussen 17u en 19u naar 050 36 46 65.

Geboorte
Varia
Assebroek


Ter gelegenheid van een geboorte kunnen jonge ouders, reeds lid van de Gezinsbond, een kleine attentie ophalen bij de verantwoordelijke ledenadministratie, Gentil Desmet, Jagerspad 13 Assebroek, 050 35 92 69.

Ontspanningsyoga
donderdag 6 september - maandag 31 december

Yoga
Assebroek
Karin Verhaeghe
050 37 46 17
E-mail
Ontspanningsyoga
Op donderdag 6 september 2018 om 18:30u start een nieuwe reeks yogalessen voor beginners. Er worden 5 beginnerslessen gegeven. Deze gaan door op 6, 13, 20, 27 september en 4 oktober. Het is de bedoeling dat de 5 lessen kunnen gevolgd worden. De lessen beginnen stipt om 18:30 uur en eindigen om 19:45 uur. De lessen gaan door in het P.C. Sparrenhof (zij- ingang), Dries te Assebroek. Er is een ruime parking op het domein Daverlo. Voor de gevorderden start eveneens een nieuwe reeks vanaf 6 september om 20u. Prijs per sessie: leden Gezinsbond € 5, niet leden € 7. Voor alle inlichtingen en inschrijvingen kan je terecht bij Verhaeghe Karin 050 37 46 17 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Prijs Leden: € 5 / persoon
Prijs niet-Leden: € 7/ persoon

Tai chi chuan
donderdag 13 september - maandag 31 december

Sport Algemeen
Assebroek
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Tai chi chuan
In Tai Chi Chuan plaatsen we onszelf op een bepaalde manier in een ruimte en tijd waarin we langzaam beginnen te bewegen. Deze beweging kan groot zijn , extern, maar ook klein tot heel klein en evolueren naar een interne beweging. Zo onderzoeken we bij onszelf de meest verheven vorm van bewegen die op dit moment bij ons lichaam past. Bewegen op een natuurlijke, lichaamseigen manier wordt aangeleerd binnen een structuur ( de vorm) zodat we de meeste leerkansen krijgen en het vlugst kunnen groeien. De lessen bevatten ook oefeningen die de energiestromen in ons lichaam activeren waardoor we meer voeling krijgen met het begrip "levenskracht (Chi)". Er worden twee vormen doorgegeven : oude,lange Yang Stijl en de Chen stijl.
Elke donderdagavond is er Tai Chi in OC Rustenhove Wantestraat 151 Assebroek.
Nieuwe reeks vanaf donderdag 13 september 2018 vanaf 19 uur.
Uur schema : 19 u tot 20 u : Chen stijl en energieoefeningen : gevorderden
20 u tot 20 u 30 : beginners Yang vorm
20 u 30 tot 21 u : Verdiepen van de Yangvorm voor beginners en gevorderden
21 u tot 21 u 30 : gevorderden yang vorm en initiatie Chen vorm
Belangstelling? Info bij Georges Verlinde 050 35 75 75 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


Bezoek zoo Antwerpen backstage
zondag 23 september
9.05u
Bezoeken - Reizen
Assebroek
Chantal Van Poucke
050 36 23 01
E-mail
Bezoek zoo Antwerpen backstage
Zondag 23 september 2018 om 9.05 u in station Brugge (trein om 9.25 u)
Achter de schermen van de dierentuin. Tussen de ZOO en het Centraal Station loopt een lange dienstgang waar een gewone bezoeker nooit komt. In ZOO Backstage dus wel! We beginnen met het ontstaan van de ZOO zo’n 170 jaar geleden. We bezoeken de zeeleeuwen in hun privé-vertrekken. Via de operatiezaal en de quarantaine belanden we onder het Aquarium bij pompen en filters maar ook zeepaardjes en koralen. De kweek van vogelspinnen en kakkerlakken en onze vriendelijke handtamme slang sluiten de tocht af. Durf je? Enkel toegankelijk boven 12 jaar.
De Gezinsbond Assebroek bied u gratis de gidsbeurt aan, u dient enkel een B-dagtrip aan te schaffen voor 30.90 Euro (volwassen), 29.90 Euro (senior +60) of 28.90 Euro (jongere 12-17) in station. Inschrijven voor 10 september bij Chantal Van Poucke 050 36 23 01 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


Brugge voor kinderen.
zondag 14 oktober
14.30u
Kind en Tiener
Assebroek
Marjan Wensch

E-mail
Brugge voor kinderen.
Zondag 14 oktober 2018 14.30u aan Gentpoort kant stad Brugge.
Een geleide wandeling doorheen de stad voor jonge kinderen en hun ouders. Vroeger was het een plek vol burchten, ridders en jonkvrouwen. Tijdens deze wandeling verkennen we op een kindvriendelijke en interactieve manier Brugge en zijn verleden. We wandelen onder begeleiding van Giel Carette langs het klassieke parcours en ontdekken de stad via leuke opdrachten, verrassende weetjes en boeiende verhalen. Kostprijs € 3,00/kind, ouders gratis. Ter plaatse te betalen. Inschrijven voor 30 september bij Marjan Wensch Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Prijs Leden: € 3 / kind

Bezoek aan Ter Groene Poorte en middagmaal in restaurant Casserole
dinsdag 16 oktober
10u
Bezoeken - Reizen
GOSA
Rosette Verlinde – Van Zeveren
050 35 75 75
E-mail
Bezoek aan Ter Groene Poorte en middagmaal in restaurant Casserole
Dinsdag 16 oktober 2018 om 10 uur in restaurant Casserole Groenepoortdreef 17 Sint Michiels. De hotelschool Ter Groene Poorte in Sint Michiels Brugge behoort tot een van de bekendste en belangrijkste hotelscholen van België. Oud leerlingen zijn Sergio Herman, Wout Bru, Dominique Persoone, Gert De Mangeleer en vele andere. Het programma ziet er als volgt uit: 10 uur, ontvangst met koffie in restaurant Casserole, 10,15 uur, rondleiding op de school met aangepaste kledij, 12,10 uur gastronomisch middagmaal met passende wijnen 15 uur einde bezoek. Inschrijven bij Rosette Verlinde – Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 en door storten van € 64,00 per persoon op rekening BE22 0015 1427 1747 op naam van GOSA Gewest Brugge voor 1 oktober 2018.

Prijs Leden: € 64 / persoon

“Van liever lief tot bittere woede” De sixties en seventies bij ons en elders.
donderdag 25 oktober
19.30u
Voordrachten
Assebroek
Antoon Verscheure
050 67 78 92
E-mail
“Van liever lief tot bittere woede” De sixties en seventies bij ons en elders.
Donderdag 25 oktober 2018 om 19.30 uur in OC Patria Kerklaan 37 Assebroek.
“Those were the days, my friend, we thought they’d never end”. Wie kent dit hitje niet meer van Mary Hopkins uit 1968? Eenvoudig, maar toch zo sprekend voor wie als jongere de sixties en seventies beleefd heeft. Die periode is al een halve eeuw geleden maar voor velen onder ons nog springlevend. Regelmatig worden wij momenteel herinnerd aan belangrijke feiten uit 1968, dat iconische jaar, zoals de inval van het Warschaupact die in de nacht van 20 op 21 augustus 1968 een einde stelde aan een aarzelende en helemaal niet verregaande poging tot democratisering in het toenmalige Tsjecho-Slowakije. Redenen te over dus om deze ‘verjaardag’ in stijl te vieren. In de lezing “Voorbij 1968. Van liever lief tot bittere woede” wordt alles, wat toen zo belangrijk leek, nog eens op een rijtje gezet, van de onvervalste romantiek van de hippies tot de rauwe woede van de punks, toen de golden sixties voorgoed voorbij waren. Gelukkig niet in onze herinnering, zoals zal blijken uit deze lezing, vol van nostalgie maar ook van geluk omdat wij al dat moois mochten meemaken. Want, geef toe, achteraf werd het nooit meer hetzelfde! Lezing door Eddy Niesten, verbonden aan het centrum Agrarische geschiedenis te Leuven en auteur van verschillende boeken.
In samenwerking met 3 x Davidsfonds Assebroek. Deelnameprijs: € 9. Leden van de Gezinsbond en houders van de Davidsfonds Cultuurkaart betalen slechts € 5.
Prijs Leden: € 5 / persoon
Prijs niet-Leden: € 9 / persoon

Nepalees koken.
zaterdag 27 oktober
9.30u
Koken - Voeding
Assebroek
Giel Carette
0474 20 50 46
E-mail
Nepalees koken.
Zaterdag 27 oktober 2018 om 9.30u in OC Rustenhove Wantestraat 151 Assebroek.
Wil je kennismaken met de Nepalese keuken? Amrita zorgt voor een verrassende en smaakvolle lunch. Het wordt een leerrijk, gezellige voormiddag met als apotheose het opeten van al dat lekkers.
Iedere deelnemer krijgt het recept mee naar huis.
Deelname in de kosten: leden € 5/persoon, niet leden € 7/persoon.
Vooraf inschrijven voor 17 oktober bij Giel Carette 0474 20 50 46 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Je bent pas ingeschreven na storting van het bedrag op rekening BE89 9792 6344 0685 van Christel Anthierens met vermelding “Amrita + naam”. Aantal inschrijvingen is beperkt.
Prijs Leden: € 5 / persoon
Prijs niet-Leden: € 7 / persoon

Bezoek aan Ninove en aan de industriële bakkerij La Lorraine.
donderdag 8 november
7.45u
Bezoeken - Reizen
GOSA
Rosette Verlinde – Van Zeveren
050 35 75 75
E-mail
Bezoek aan Ninove en aan de industriële bakkerij La Lorraine.
Donderdag 8 november 2018 om 7.45 uur vertrek aan de parkeerplaats van Steenbrugge.
Gegidste stadswandeling in Ninove met bezoek aan de abdijkerk, bezoek aan het toeristisch bezoekerscentrum in de Hospitaalkapel en een wandeling langs de belangrijkste gebouwen zoals het oud stadhuis, de Koepoort, oude gevels, monumenten, kunst in de stad. Er is ook aandacht voor dialect, voor legendes, voor belangrijke inwoners van Ninove, en voor de natuur zoals de Dender.
's Middags lunch in hotel De Croone. In de namiddag bedrijfsbezoek aan “La Lorraine” we krijgen een kort overzicht van de firma, daarna worden we rondgeleid in de productie, we kunnen watertanden van de patisserie en worden meegenomen in de bakkerij waar dagelijks vers brood wordt gebakken. Proeven doen we samen na de rondleiding. Na afloop worden we verrast met een leuke attentie gevuld met brood en patisserie.
Inschrijven bij Rosette Verlinde – Van Zeveren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 050 35 75 75 en door storten van € 48,00 per persoon op rekening BE22 0015 1427 1747 op naam van GOSA Gewest Brugge voor 22 oktober 2018. Graag mailadres doorgeven.

Prijs Leden: € 48 / persoon

Tweedehandsbeurs.
zaterdag 17 november
14u
Tweedehandsbeurzen
Assebroek
Georges Verlinde
050 35 75 75
E-mail
Tweedehandsbeurs.
Verkoop van kinderkledij,speelgoed,babyuitzet,kinderfietsen,kinderboeken, zwangerschapskledij…
Op zaterdag 17 november 2018 van 14.00 uur tot 17.00 uur in het ontmoetingscentrum
Sparrenhof Dries 4 Assebroek. Gratis toegang.
Mensen die iets willen verkopen kunnen zich hiervoor inschrijven door te mailen naar
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of te bellen naar 050 35 75 75. Betalen via IBAN: BE51 7380 0607 6262 van Gezinsbond Assebroek met vermelding van: naam/THB/lidnummer.
Opgelet: het verschuldigde bedrag (€ 10) staat uiterlijk op vrijdag 2 november 2018 op de rekening, anders vervalt uw inschrijving.

Prijs Leden: € 10.00 / tafel

“Waar muziek om gaat” door Marc Erkens.
woensdag 28 november
19.30u
Voordrachten
Assebroek
Leen Claeys
0472 52 02 34
E-mail
“Waar muziek om gaat” door Marc Erkens.
Woensdag 28 november 2018 om 19.30 uur in OC Rustenhove Wantestraat 15 Assebroek.
Marc Erkens vertelt over de historische achtergrond van muziek. “Mijn voordracht gaat over de manier waarop muziek ons bereikt of niet bereikt, hoe het komt dat ze ons wel of niet iets kan vertellen”, zegt hij zelf over zijn conferentie. “In de marge heb ik het daarbij over de bouwstenen waarmee muziek wordt gemaakt, wat muziek schijnbaar uitdrukt om uiteindelijk te belanden bij wat ze echt te zeggen heeft.” “We luisteren het liefst naar muziek die we kennen of naar muziek die aansluit bij de stijl waarvan we zijn gaan houden. Hoe komt dat en wat verwachten we eigenlijk precies van muziek? Waarom denken we dat muziek gevoelens zou uitdrukken?” Op deze en andere
vragen krijgt u een antwoord, via de muziek zelf en, zo zegt de spreker zelf, “via een betoog dat leerrijk, humoristisch amusant en ook confronterend zal zijn”.
Marc Erkens behaalde aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen de eerste prijzen notenleer, harmonie, kamermuziek en het hoger diploma piano. Hij is sinds 2005 opleidingshoofd Muziek aan de LUCA School of Arts, campus Lemmensinstituut Leuven.
In samenwerking met 3 x Davidsfonds Assebroek. Deelnameprijs: € 9. Leden van de Gezinsbond en houders van de Davidsfonds Cultuurkaart betalen slechts € 5.

Prijs Leden: € 5 / persoon
Prijs niet-Leden: € 9 / persoon

Geleid bezoek aan Convent Engels klooster.
dinsdag 11 december

Bezoeken - Reizen
GOSA
Hugo Jonckheere
050 38 37 48
E-mail
Geleid bezoek aan Convent Engels klooster.
Dinsdag 11 december om 14.30u Carmersstraat 83a Brugge.
Het klooster van Engelse kanunnikessen van Sint-Augustinus is in Brugge gevestigd sinds 1629, in het later verbouwde voormalige klooster van Nazareth, waarvan de naam behouden bleef. Het klooster hield er tot 1972 een kostschool, aanvankelijk voor Engelse, maar in de 19de eeuw in toenemende mate ook voor Belgische meisjes. Guido Gezelle stierf er na een kort verblijf als rector. Vanaf de straat kan je nauwelijks vermoeden welke rust en unieke beleving er van deze historische locatie uitgaat. Tot drie jaar geleden was het internaat in gebruik voor internen van Sint-Leo Hemelsdaele. Het Convent pand wordt tijdelijk voor het publiek ontsloten. Een pop up in de internaatruimtes combineren feilloos rust & beleving. Deelname € 4/persoon ter plaatse te betalen en inschrijven kan bij Hugo Jonckheere Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefoon 050 38 37 48.
Prijs Leden: € 4,00 / persoon

“Dat kan ik ook” Hoe om te gaan met moderne of hedendaagse kunst.
woensdag 12 december
19.30u
Voordrachten
Assebroek


“Dat kan ik ook” Hoe om te gaan met moderne of hedendaagse kunst.
Woensdag 12 december 2018 om 19u30 in OC Sparrenhof Dries 4 Assebroek.
Soms loopt men in een museum en heeft men het gevoel een marsmannetje te zijn. De objecten die men er aantreft en waarvan men zegt dat het kunst is, zijn vaak heel bevreemdend. Men begrijpt er vaak niets van en dat leidt vaak tot onverschilligheid, of erger: tot ergernis en frustratie. En juist dat is niet nodig! In deze uiteenzetting leren we  u hoe de kunst van de voorbije honderd jaar is gaan functioneren. We doen u enkele begrippen aan de hand, wijzen op enkele misverstanden en bespreken een aantal kunstwerken. Bovenal wil deze uiteenzetting u aanleren hoe u zich hoort te gedragen en wat u kan doen in confrontatie met kunst die u op het eerste gezicht als absolute nonsens overkomt. Maak definitief komaf met onbegrip en frustratie! Hier is een “eerste hulp bij moderne en hedendaagse kunst”. Lezing door David Vergauwen woont in Brugge en studeerde geschiedenis, kunstwetenschappen en musicologie aan de universiteiten van Gent en Brussel. Hij behaalde het doctoraat in de geschiedenis en werkt momenteel voornamelijk bij Amarant waar hij o.a. les geeft over de cultuur van het Modernisme en de avant-garde. Momenteel werkt hij aan een biografie over de Brugse laat-romantische componist Joseph Ryelandt, voorzien voor 2020
In samenwerking met 3 x Davidsfonds Assebroek. Deelnameprijs: € 9. Leden van de Gezinsbond en houders van de Davidsfonds Cultuurkaart betalen slechts € 5.
Prijs Leden: € 5 / persoon
Prijs niet-Leden: € 9 / persoon

Bestuur Assebroek(*)

FunctieContact
VoorzitterYola Barbez - Malfroot
Garenmarkt 10 app.29
8000 Brugge
tel: 050 35 49 14
E-mail
OndervoorzitterGiel Carette
Speelpleinlaan 21
8310 Assebroek
tel: 050 35 07 35 - gsm: 0474 20 50 46
SecretarisGeorges Verlinde
Kleine Kerkhofstraat 93
8310 Assebroek
tel: 050 35 75 75
E-mail
LedenadministratieGentil Desmet
Jagerspad 13
8310 Assebroek
tel: 050 35 92 69
E-mail
PenningmeesterChantal Van Poucke
Vooruitgangstraat 13
8310 Assebroek
tel: 050 36 23 01
E-mail
BioscoopkaartenBenedict Ghyssaert
Sint Katarinastraat 34
8310 Assebroek
tel: 050 36 46 65
E-mail
Gezinssportfederatie (GSF)Georges Verlinde
Kleine Kerkhofstraat 93
8310 Assebroek
tel: 050 35 75 75
E-mail
Grootouders- en seniorenactie (GOSA)Rosette Verlinde ? Van Zeveren
Kleine Kerkhofstraat 93
8310 Assebroek
tel: 050 35 75 75
E-mail
GSM kaartenBenedict Ghyssaert
Sint Katarinastraat 34
8310 Assebroek
tel: 050 36 46 65
E-mail
Jonge Gezinnen Actie (JGA)Pieter Deconinck
Collegestraat 119
8310 Assebroek
tel: 050 36 30 16
E-mail
Kinderoppasdienst (KOD)Martine Cloet
Sint Katarinastraat 34
8310 Assebroek
tel: 050 36 46 65
E-mail
Kortingskaarten NMBSBenedict Ghyssaert
Sint Katarinastraat 34
8310 Assebroek
tel: 050 36 46 65
E-mail
Lidkaart waarmee je spaartYola Barbez - Malfroot
Garenmarkt 10 10 app. 29
8000 Brugge
tel: 050 35 49 14
E-mail
NMBS passenBenedict Ghyssaert
Sint Katarinastraat 34
8310 Assebroek
tel: 050 36 46 65
E-mail
Onthaal nieuwe ledenGentil Desmet
Jagerspad 13
8310 Assebroek
tel: 050 35 92 69
E-mail
Sociaal Cultureel Werk (SCW)Georges Verlinde
Kleine Kerkhofstraat 93
8310 Assebroek
tel: 050 35 75 75
E-mail
BestuurslidMartin Billiet
Goedmoedstraat 24
8310 Assebroek
tel: 050 37 46 17
E-mail
Hildeman Claerbout
Odegemstraat 112
8310 Assebroek
tel: 050 35 52 08
E-mail
Martine De Meulenaere - Desoppere
Vestingstraat 36
8310 Assebroek
tel: 050 36 26 42
E-mail
Lena De Smet-Meulemeester
Jagerspad 13
8310 Assebroek
tel: 050 35 92 69
E-mail
Brigitte Debreuck - Capelle
Drieluikstraat 8
8310 Assebroek
tel: 050 36 09 88
Henriette Declerck - Vantorre
Rapaertstraat 34
8310 Assebroek
tel: 050 36 23 46
E-mail
Herwig Deconinck
Collegestraat 119
8310 Assebroek
tel: 050 36 30 16
E-mail
Gudrun Delagrange - Altenbaumker
Felix Timmermansstraat 29
8310 Assebroek
tel: 050 35 01 99
E-mail
Andr? Thiel
Gemene-Weide Weg 69
8310 Assebroek
tel: 050 67 08 95
E-mail
Marjan Wensch
Fortuinstraat 90
8310 Assebroek
tel: 050 78 23 32
E-mail
Noot:Wanneer er géén contact voor een bepaalde functie vermeld staat (bvb Gezelschapsdienst, Gezinssportfederatie,...) kan u contact opnemen met de voorzitter. Die verwijst u graag door. Ook kan u contact opnemen met één van de zusterafdelingen.
(*)De persoonsgegevens kunnen niet worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de persoon in kwestie.